cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El Banco Santander anuncia una fusió amb el Banco Central Hispanoamericano

La Comissió Nacional del Mercat de Valors ha suspès aquest matí la cotització de les accions del Banc Santander després de comunicar a aquesta entitat la seva intenció de proposar al consell d'administració una proposta per a una fusió amb el Banc Central Hispanoamericano.

El BBV ha manifestat avui la seva satisfacció per l'anunci de fusió dels bancs Santander i BCH, que ha qualificat com «una gran notícia, molt positiva per a Espanya i, en particular, per al seu sistema financer», segons han indicat fonts d'aquesta entitat.

Aquesta fusió confirma, segons aquestes mateixes fonts, la tesi defensada pel BBV consistent que «el desenvolupament estratègic del sector passa per la seva consolidació, amb processos com aquest».

El BBV ha felicitat així mateix els protagonistes d'aquesta fusió i s'ha estimat més esperar que es coneguin els termes de la mateixa.
En aquests moments el president del Banco Santander, Emilio Botín, i el del BCH, José María Amusátegui, informan en conferència de premsa sobre els acords de fusió adoptats avui pels consells d'administració d'aquestes entitats. L'acte té lloc després de les respectives reunions dels consells d'administració d'ambdós bancs, que començaren a les 13:00 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris