algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
15°

Aznar prendrà «una decisió» sobre el canvi de Govern abans del Congrés

El president del Govern, José María Aznar, anuncià que en breu prendrà «alguna decisió» respecte a una eventual remodelació del seu Govern i en relació amb el congrés que el partit calebrarà a finals d'aquest mes de gener.

«Sé que he de prendre alguna decisió, no sigui que passi el temps del Congrés del partit i no l'hagi pres», afirmà Aznar en la clausura de la Convenció Municipal del PP de Catalunya que se celebrà a l'Hospitalet de Llobregat.

El president del Govern insistí que prendrà una decisió «i la comunicaré i tot el món la coneixerà i estic convençut que el PP serà, com sempre i abans i després del congrés, un exemple de bon treball, bon fer i de compromís amb el futur».

Aznar explicà que «ahir algunes persones que diuen estar ben informades deien que jo anava a fer una crisi de govern i avui altres, que també diran que estan bé informats, diran qualque cosa semblant».

«Jo el que puc dir és que ahir vaig dedicar tot el dia a treballar i avui també l'he dedicat a treballar», afirmà Aznar, qui ahir visità Bellaterra, menjà amb empresaris i representants de la comunicació, visità les obres del Liceu i finalment clausurà la Convenció Municipalista del Partit Popular català.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris