algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

CiU insisteix que té el principal mèrit de l'entrada d'Espanya a l'euro

La direcció de CDC va insistir ahir que el principal mèrit de l'entrada d'Espanya a l'euro correspon a CiU per haver garantit l'estabilitat política i econòmica amb els governs del PSOE i del PP, i va recordar que José María Aznar dubtava fa tres anys que Espanya complís els requisits per accedir a la moneda única.

El secretari general convergent, Pere Esteve, va insistir ahir després de la reunió de l'executiva del partit en els arguments que exposà la setmana passada el president de la Generalitat, Jordi Pujol, en el sentit que «sense CiU no hauria estat possible l'entrada d'Espanya a l'euro».

El portaveu del Govern, Josep Piqué, va replicar divendres passat que l'entrada a l'euro «ha estat mèrit de tothom» i que ningú no hauria d'atribuir-se'l en exclusiva. Esteve va anunciar que «continuarem insistint» en el protagonisme de CiU perquè «és absolutament evident que amb dos anys (de mandat del PP) no era suficient per complir aquest objectiu, sinó que feien falta cinc anys i només una força política treballà en aquest sentit».

«No fou només gràcies a nosaltres "va dir Esteve", també el govern del PSOE i també el del PP han fet la seva feina».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris