algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
17°

Barrionuevo i Vera lluitaran perquè es reconegui «la injustícia comesa»

José Barrionuevo i Rafael Vera han rebut una oferta editorial per escriure un llibre conjunt que reculli les reflexions i experiències que han desenvolupat durant els 109 dies que han romàs a la presó de Guadalajara complint condemna pel segrest de Segundo Marey, segons declarà l'exministre de l'Interior.

Rafael Vera i la seva família arribaren ahir Almeria, convidats per José Barrionuevo, on passaran uns dies a la casa que l'exministre de l'Interior té a la localitat costanera de Balanegra, en el terme municipal de Berja.

Barrionuevo, que divendres vespre va assistir amb la seva dona i els seus tres fills a un sopar privat ofert pel batle de Berja, Manuel Ceba, amb motiu de la seva onomàstica, assegurà que a partir d'ara tant Rafael Vera com ell no descansaran «fins que la plenitud del reconeixement de la injustícia comesa es posi de manifest».

Referent a això, afegí que ambdós tenen «incapacitat total i absoluta per a la rancúnia», però que, tanmateix, sí que tenen memòria. «Ens queda una tirada important perquè es posi de manifest la nostra innocència, cosa que sempre ha estat certa, i que sembla que d'alguna manera es va obrint camí».

No obstant això, reconegué que aquest camí requereix encara que se «superin algunes etapes més, com la del reconeixement ple de la injustícia que s'ha comès envers nosaltres». Això no suposa, segons ha matisat, un «desafiament per a ningú ni al·lusió que anem contra ningú, només anam a favor nostre i dels qui ens han donat suport».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris