muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Àlvarez Cascos creu que s'exhaurirà la legislatura sense canvis en el Govern

Afirmà que l'anunci de Pujol no altera l'acord PP-CiU

El vicepresident primer del Govern i secretari general del PP, Francisco Àlvarez Cascos, es mostra convençut que el president del Govern, José María Aznar, exhaurirà la legislatura sense canvis en l'Executiu. Cascos afirmà, a més, que l'anunci de Pujol d'acabar la legislatura catalana no altera l'acord firmat entre PP i CiU.

«Crec que exhaurirem la legislatura sense canvis, però la voluntat del govern d'Aznar dependrà de l'actitut d'altres forces polítiques», afirmà el vicepresident primer, que es va mostrar també convençut que els acords amb CiU, PNB i Coalición Canaria es mantindran en els termes actuals durant el 1999. Amb aquesta estabilitat parlamentària, la meva opinió és que Aznar complirà la legislatura sense canvis».

El vicepresident primer es referí també a la celebració de comicis a Catalunya, assegurant que aquest tema no romp l'estabilitat del Govern del PP, perquè ja estava prevista la celebració d'eleccions autonòmiques en aquella comunitat abans de les generals. «Per tant, no suposa cap alteració important pel que fa a l'acord subscrit a principi de la legislatura», va manifestar.

El vicepresident del Govern també va fer referència a l'indult dels processats pel cas Segundo Marey i a les crítiques rebudes per alguns sectors per la diligència de l'Executiu en aquest tema davant l'actitud mantinguda amb els processats per la Mesa Nacional de Herri Batasuna.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris