cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Pujol diu que «no estam satisfets amb el que hem aconseguit políticament»

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, va dir ahir davant la tomba del president català Francesc Macià, mort el 1933, que «no estam satisfets amb el que hem aconseguit en l'àmbit polític».

Pujol va retre un homenatge floral al president de la Generalitat mort fa 65 anys i en evocar en el seu discurs la situació en la qual es trobava Catalunya llavors i on es troba ara assenyalà que, en el camp polític, «no som on Macià i nosaltres voldríem».

Recuperació

El president de la Generalitat indicà que Catalunya «s'ha recuperat a fons» de la situació de «prostració total» en què es trobava durant la dècada de 1940 i més tard, i té ara possibilitats de Govern, «encara que és evident que no estam satisfets amb allò aconseguit».

Jordi Pujol es mostrà també «esperançat» i va dir que el poble català té la «suficient força moral i espiritual per superar l'adversitat».
El president de la Generalitat afegí que des del punt de vista de recuperació del poder polític «estam en el bon camí», encara que dins d'un sentit «molt clar de les nostres pròpies limitacions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris