algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

Arzalluz diu que ha rebut amenaces d'un batle del PP que espera 'executar-lo'

El president del PNB, Xabier Arzalluz, assegurà ahir que ha rebut dues cartes d'un batle del PP en què li expressa el seu desig d'executar-lo personalment i «empastifar les parets» de la seva habitació amb la seva sang. Aquest fet s'aprofità per envestir contra el PP, partit que, en la seva opinió, rendibilitza les amenaces contra els seus càrrecs. La veu dels populars no es va fer esperar. El president del PP basc, Carlos Iturgaiz, indicà que no li causava estranyesa que, ara que el PNB va «de la mà» d'HB, Arzalluz se senti «més còmode» amb «els botxins» que amb les víctimes.

La denúncia d'Arzalluz suposa un component més de la polèmica per la retirada d'escortes als regidors bascs, que la Conselleria d'Interior del Govern d'Euskadi pensa dur a terme dia 13, quan les amenaces contra els edils populars i els incidents del carrer s'han incrementat notablement des que 16 de setembre ETA anuncià la treva.

El dirigent nacionalista subratllà que la seva carta anava signada amb noms i llinatges "encara que no els revelà" i que duien inclòs la capçalera de l'Ajuntament. Arzalluz volgué desdramatitzar la situació dels edils del PP, i destacà que membres de la seva formació també són amenaçats. Segons explicà, l'esmentat batle li diu que «tendria el plaer» d'executar-lo personalment i que «seria feliç d'empastifar les parets de la seva habitació» amb la seva sang. Davant d'aquestes paraules, «a part d'altres 'monades'», Arzalluz es va demanar què diria Iturgaiz si ell o algun càrrec del PP rebessin aquest tipus de missives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris