algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Aznar: «Si es torna a les armes, la responsabilitat serà de qui les utilitzi»

El president del Govern, José María Aznar, advertí a l'organització armada ETA que si es torna a les armes, la responsabilitat serà del qui no torni a utilitzar-les, «de ningú més». Recalcà que no està disposat a pagar un «preu polític» per la pau i assegurà que la discreció és fonamental en el procés de pau.

Així mateix, pensa que els nacionalismes a Espanya han d'evolucionar més i que l'Estat de les autonomies ha d'entrar en una nova etapa. A més, reiterà que estarà vuit anys governant si els ciutadans, clar, ho estimen oportú i suggereix per primera vegada que podria tornar al Palau de La Moncloa transcorreguts uns anys des que deixàs el càrrec.

En una entrevista concedida a la revista «El Suplemento Semanal», Aznar es declarà «hermètic» en un país d'«indiscrets» i senyalà que mai no deixarà a la cuneta a ningú que treballi amb ell. «Els que treballen amb mi saben que no hi ha cuneta per a ells», subratllà. Reconeix que ha evolucionat ideològicament ja que, justifica, quan va arribar a la presidència del PP existia, per exemple, el mur de Berlín. «Seria bastant absurd tenir avui la mateixa visió del món que quan existia el mur», afegí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris