algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Acord entre Govern i CCOO sobre els incentius a la feina estable

El Govern i el sindicat CCOO arribaren ahir a un acord sobre incentius al treball estable, sense el suport d'UGT i de la CEOE, que consideren que les mesures pactades no milloraran l'estabilitat en el mercat laboral.

Comissions Obreres donà ahir la seva acceptació a la decisió de l'Executiu de traslladar als pressuposts de l'Estat per al 1999 un paquet de mesures en favor de l'estabilitat, així com pujar les quotes empresarials als contractes temporals i incentivar determinats col·lectius amb més problemes per accedir a un lloc de treball.

CCOO adoptà aquesta decisió després que el PP, grup que substenta el Govern, presentàs, dilluns en el Senat, dues esmenes que recollien les reivindicacions proposades pels sindicats en la mesa d'incentius al treball estable "en la qual no ha participat UGT perquè s'oposa que es bonifiqui les empreses pel fet de contractar treballadors. CEOE, que evità pronunciar-se sobre l'acord, manifestà l'absolut rebuig que es pugin les quotes dels contractes temporals, quan tots els organismes nacionals o internacionals advoquen pel contrari per crear treball.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris