algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• Tribunals

Renovació Constitucional Els portaveus del Grup Socialista i del Grup Popular en el Senat, Juan José Laborda i Pío García Escudero, reprendran avui les converses per culminar la renovació del Tribunal Constitucional, pendent des del febrer, segons fonts parlamentàries. Explicaren que, després que el catedràtic de Dret Polític, Àngel Garroena, decidís no acceptar ser el candidat de consens que li oferien, ambdós grups mantingueren un primer contacte. EPR.

• Economia

No pujà l'IPC Els preus en el mes d'octubre tingueren un comportament exemplar, ja que en termes generals no registraren pujada respecte del mes anterior, que sens dubte permetrà que ens apropem un poc més a l'índex d'inflació dels nostres veïns europeus. Segons les xifres de l'Institut Nacional d'Estadística, l'Índex de Preus al Consum Harmonitzat (IPCA) se situà l'octubre en el 0'0 per cent.EPR.

• Política

Declaracions d'Anguita El coordinador general d'IU, Julio Anguita, acusà ahir el PP i PSOE de realitzar una defensa «ultramuntana» de la Constitució, que ara compleix 20 anys, i considerà que no hi ha temps per exigir el compliment, sinó que és precís un «replantejament» que contempli «un àmbit legal de convivència per als pobles d'Espanya». EPR.

Manifestacions de Duran El president del Comitè de Govern d'Unió Democrática, Josep Antoni Duran Lleida, va manifestar ahir que és necessari revitalitzar la vida política, i va afirmar que es viu el final d'una «etapa de líders carismàtics» sorgits a la transició, i s'hauran de substituir «altres líders poc carismàtics». «El model de lideratge no té futur com a model del sistema democràtic», afegí. EPR.

• Crònica negra

Onada de fred L'hivern arribà definitivament a Espanya en forma de temporal i sembla que encara tardarà uns dies a anar-se'n, segons previsions de l'Institut Nacional de Meteorologia (INM). La tempesta que afecta el nostre país i que es veurà augmentada en els pròxims dies per la procedent de les Illes Britànques provocà nevades i vents forts, davant la qual cosa Protecció Civil mantingué en alerta els serveis d'emergència de nou comunitats autònomes.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris