cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Anasagasti: «El PSE és una gàbia de grills i no té autonomia de vol»

Qualifica de «peça teatral» la reunió de Borrell i Almunia

El portaveu en el Congrés dels Diputats del PNB, Iñaki Anasagasti, qualificà de «gàbia de grills al PSE-EE» i va dir que quan parlen «Borrell, Almunia, Rosa Díez, Jauregui, al final no sap un amb quina veu». A la seva opinió això demostra que «tenen un debat, que no han assumit la seva derrota i que són el quart partit, que els envia massa Madrid».

Anasagasti afirmà ahir que en relació amb el suport mutu demostrat entre Almunia i Borrell en un acte públic, el portaveu nacionalista ho ha ratllat de «peça teatral i autosagrament», i afegí que hi «havia un guió i s'havien de fer abraçades», però «sabem que s'estan vigilant mútuament».

«El partit socialista aquí no té autonomia de vol, les crides els condicionen i és penosa la situació «que estan vivint, i l'inst a fer una recapitulació del que es pot fer i pensar en el ciutadà» i no en els seus problemes», afirmà.

Segons la seva opinió, «potser el millor per al partit socialista hauria estat que Borrell hagués assumit tots els poders, no només un».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris