cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
22°

Pujol: «És el moment de demanar màxim poder per a Catalunya»

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, afirmà que ara és el moment per reclamar el màxim poder polític i econòmic per a Catalunya, i indicà que «mereixem una Generalitat completa i no una Generalitat que estigui amputada».

Pujol indicà durant la inauguració d'una estàtua commemorativa de l'expresident de la Generalitat Josep Irla a la localitat de Sant Feliu de Guíxols que «ara, després dels serveis que Catalunya ha fet a la democràcia i a l'estabilitat i el progrés de tot l'Estat, i no per influència de cap fet extern, és el moment de reclamar».

«És oportú fer avui un doble homenatge: el del president de la Generalitat Josep Irla i el del que ha representat la Generalitat que Irla ajudà a mantenir quan acceptà la Presidència en uns moments tan difícils», afegí. A l'acte de commemoració, que s'ha organitzat coincidint amb el 40è aniversari de la mort d'Irla, Pujol assegurà que «és bo aprofitar aquest acte per recuperar el sentit profund del que era la Generalitat, amb un poder polític, administratiu i legislatiu molt més ampli del que tenim ara».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris