cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 28°
31°

Anguita no vol la intervenció de Clinton i veu Aznar irreductible

El coordinador general d'Esquerra Unida, Julio Anguita, va rebutjar ahir la decisió dels signants de la Declaració d'Estella (PNB, EA, HB i IU-EB) de remetre l'esmentat text al president dels Estats Units, Bill Clinton, al·legant que no cal la intervenció de ningú per poder resoldre el problema. «Això no és Albània ni els Balcans», va comentar el líder d'IU.

En declaracions a la Cadena SER, Anguita va explicar que Esquerra Unida ha hagut de manifestar les seves diferències amb la resta de signants de la Declaració d'Estella arran de la visita de Gerry Adams al País Basc.

«Primer hem dit que no convoquin més el pacte d'Estella així, sense seriositat en la convocatòria. Dos, que en absolut no formarem un front contra ningú, i sens dubte com vàrem dir a Bilbao no formam un front nacionalista, perquè no som una força de tipus nacionalista. I tres, no estam d'acord que el senyor Clinton sigui mediador, ja que això no és Albània, ni això són els Balcans "va explicar". Nosaltres resolem els problemes interns d'Espanya».

Anguita va assenyalar també que en la seva entrevista amb el president del Govern per parlar de la treva d'ETA va veure Aznar «irreductible», la qual cosa li fa pensar que al líder del PP no li agrada que els altres vagin donant idees, sinó que li hauria agradat anar al capdavant de les propostes alternatives personalment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris