algo de nubes
  • Màx: 15.59°
  • Mín: 7.61°
15°

La Quadra HM continua d'enhorabona

Oh Tap In HM conquerí ahir el Critèrium Nacional, després que Une Star Photo HM guanyàs el Gran Premi el 15 de maig passat

Després de guanyar el Gran Premi Nacional el 15 de maig passat amb Une Star Photo HM, la Quadra HM afegí ahir un nou trofeu a les vitrines, després de conquerir el Critèrium Nacional amb Oh Tap In HM, que, a les regnes de Miquel Mestre, guanyà la prova amb una marca d'1.17.1. Oh Tap In HM s'imposà amb autoritat i claredat sobre els altres dos grans aspirants al triomf: Shakir Star (1.17.3) i Sybila de Kor (1.17.4), que, menats per Miquel À. Binimelis i Joan Antoni Riera, respectivament, es classificaren en segon i tercer lloc.

Per altra banda, cal destacar la victòria d'Odin des Nells, a les regnes de G.Riera, en el premi Pedro J. Garcías de joqueis. Odin des Nells cobrí els 2.150 metres de la prova amb una marca d'1.16.4 i superà en els darrers metres Nokia PV (1.16.5) i Orxata d'Ite (1.17.8), que es classificaren segon i tercer. En el premi Club de Dames del Trot vencé Sultan de Ladil, que, a les regnes de Tinita Pocoví, creuà la línia de meta en primer lloc amb una marca d'1.18.3. La segona posició fou per a Socaris Twist (1.18.3), amb Marga Pocoví, mentre que el tercer lloc fou per a One More Alone, amb Francisca Andreu.

Pel que fa a les proves reservades per a productes internacionls, Marquis des Champs s'endugué el triomf (1.15.2) en el premi Laramie, mentre que el francès Ofrelon donà la gran sorpresa quan s'adjudicà el premi Larca amb una marca d'1.16.4.

Organisateur repeteix triomf a Manacor

El producte francès de la quadra Es Cabanells, Organisateur, guanyà la cursa estel·lar de dissabte a Manacor a 1.16.6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.