algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

Nadal i Salvà cauen en dobles

Els mallorquins no varen poder superar Acasuso i Mónaco

La parella formada pels mallorquins Rafel Nadal i Bartomeu Salvà-Vidal, en dobles, i Guillermo García López, en el quadre individual, varen caure en primera ronda del torneig d'Stuttgart, que reparteix 642.750 euros en premis i és un dels darrers de la temporada sobre terra batuda.

Nadal, primer favorit en el quadre individual, va tenir un pas efímer en el dobles al costat del seu company Bartomeu Salvà Vidal. Van caure amb rotunditat davant els argentins José Acasuso i Juan Mónaco (6-1 i 6-4).

Els sud-americans s'enfrontaran en vuitens als guanyadors del duel entre els txecs Petr Pala i Pavel Vizner o a la parella formada per l'alemany Philipp Kolhschreiber i l'austríac Stefan Koubek.

D'altra banda, Rafel Nadal iniciarà avui el seu camí en individuals contra l'alemany Alexander Waske. Serà a les 16.30 hores.
Per la seva part, Guillermo García López, classificat al lloc 80 del rànquing ATP, va perdre en tres sets (1-6, 6-2 i 6-4) amb el serbi Boris Pashanski, un jugador mal ubicat a la classificació mundial â—és el 130â— i que va assolir el quadre principal del torneig des de la fase prèvia.

Tommy Robredo ha estat un altre dels tennistes espanyols que no han pogut arribar a segona ronda. Robredo va ser eliminat pel francès Gael Monfils.

Monfils es va imposar per 7-6 (7-5) i 6-2 en una hora i 30 minuts de joc davant Robredo, que jugava gràcies a una invitació dels organitzadors.

El pròxim rival del francès serà Jiri Vanek, de la República Txeca, que va doblegar per 6-1 i 6-1 el també espanyol Iván Navarro Pastor.
En un altre enfrontament de la jornada, el croat Marin Cilic, provinent de la classificació, va superar el germànic Benjamin Becker per 6-3 i 6-2.

Mentrestant, Fernando Verdasco va doblegar l'alemany Florian Mayer per 6-3 i 6-2, i en la segona ronda podria encarar-se amb el seu compatriota i darrer campió del certamen, David Ferrer.

El guanyador de l'Open de Suècia, Ferrer, farà el seu debut avui davant el txec Lukas Lacko.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.