cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°

Son Moix torna a ser clau per forçar el tercer partit

Una vegada assegurada la competició europea i haver arribat a la final del playoff de lliga, el Palma Futsal té l'oportunitat d'aconseguir el primer títol de la seva història. La final, que es juga a tres partits, no va començar amb bon peu pels mallorquins que tornen a estar obligats a aconseguir la victòria a Son Moix per forçar el tercer partit i deixar que tot es decideixi en el Palau Blaugrana.

El conjunt de Vadillo va perdre 4-2 en la pista del FC Barcelona, però en els quarts i les semifinals d'aquest mateix playoff va poder remuntar les dues eliminatòries gràcies als aficionats verds.

De la mateixa manera, el Palma Futsal encara no ha aconseguit guanyar Cap partit en camp contrari, per tant, qualsevol cosa pot passar.

Les estadístiques indiquen que el Palma és capaç de guanyar a Son Moix, però haurà de millorar les seves darreres actuacions per obtenir el títol en el feu blaugrana. Tot i això, el Palma ja ha guanyat aquesta temporada a Can Barça. En el partit que iniciava la segona volta de la lliga regular, els mallorquins guanyaren als catalans (1-3).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.