algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
19°

«Són tres punts més un»

Manzano destaca la importància de guanyar el Depor, però avisa que no serà fàcil

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, és conscient que el partit d'avui contra el Deportivo de La Corunya no és un duel qualsevol i destacà la seva transcendència amb vista a la lluita per la permanència.L'entrenador andalús no dubtà a destacar en la seva roda de premsa de dijous passat que «davant el Depor hi ha en joc tres punts més un perquè tenim un empat amb ells del partit de la primera volta i, si guanyam el goal average a favor, serà nostre».

Manzano, que s'ha vist obligat a improvisar un onze inicial davant les absències per sanció de Basinas, Ibagaza i Ballesteros, avisa que el conjunt gallec arriba a la cita en un gran moment de forma i opina que de la mà de Miguel Àngel Lotina «han aconseguit sortir dels llocs més complicats gràcies en gran part a un canvi de plantejament. El seu sistema és defensiu i prova d'això és que els seus màxims golejadors, Guardado o Riko, no juguen sempre d'inici i això diu molt de la seva idea de joc».

El tècnic mallorquinista destacà també les dificultats per preparar la cita d'avui, ja que a les baixes segures per sanció d'Ibagaza, Basinas i Ballesteros, cal afegir-hi el dubte fins a darrera hora del davanter Dani Güiza, qui arrossega molèsties musculars provocades per una contractura en la cuixa esquerra. «Tenim tres absències, per la qual cosa hem hagut de preparar el partit sense ells, així que estic fent voltes al tema perquè l'equilibri defensiu i ofensiu no es perdi», digué el tècnic mallorquinista, qui en referència a l'estat de forma del màxim golejador de l'equip apuntà que «som optimista i crec que Dani Güiza podrà jugar. Tot i que no s'ha pogut entrenar al mateix nivell que els seus companys al llarg de la setmana, allò més important és que no té cap ruptura muscular». A l'entrenament d'ahir a porta tancada, Güiza ja es va poder entrenar al mateix nivell que els seus companys i tot apunta que estarà present en l'onze inicial i que formarà parella amb el jugador Juan Arango.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.