cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

Mateu Cañellas intercedeix en favor de la Federació Balear

La Conselleria d'Esports i Joventut ha sol·licitat la mediació al Consell Superior d'Esports en una petició consensuada amb la Federació de Futbol de les Illes Balears. La Conselleria adreçà ahir una carta al Consell Superior en la qual fa constar el desacord i la preocupació pel fet que la Reial Federació Espanyola de Futbol vulgui tutelar els processos electorals de les federacions territorials.

El Decret 33/2004, que regula les federacions esportives, estableix que els processos electorals de les federacions tindran lloc cada quatre anys i coincidiran amb any olímpic. Igualment, contempla que correspon al titular de la Conselleria competent en matèria esportiva establir la convocatòria d'aquests processos electorals.

La Reial Federació Espanyola de Futbol, a la seva circular número 36, de 31 de gener, recorda que el codi electoral aprovat pel congrés de la FIFA i després pel seu comitè executiu en sessions celebrades els dies 29 i 30 d'octubre «també s'aplicarà a les eleccions en el si de totes les entitats subordinades a la Associació i el control reglamentari i procedimental correspon en exclusiva a aquesta Associació». És a dir, que la Federació Espanyol pretén retallar, en definitiva, les competència de la comunitat autònoma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.