nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Abós: «A partir d'ara tenim desset finals»

El tècnic del Bàsquet Inca no podrà disposar de Thomas Terrell, que ahir quedà desvinculat del club

Amb l'inici de la segona volta, al Bàsquet Inca li queden «desset finals», tal com reconeixia l'entrenador del conjunt del Raiguer, José Luis Abós, per a les quals no podrà disposa de Thomas Terrell, que ahir va quedar desvinculat del club del Raiguer. Qui havia de ser l'estrella de l'equip no ha aportat el que se n'esperava, per la qual cosa des d'Inca es va decidir deixar de comptar amb l'interior que fou MVP de la Lliga LEB.

El tècnic aragonès és conscient que la penúltima posició que ocupen obliga el conjunt a prendre's cada partit com un matx de la màxima rellevància. «El partit contra el Cantàbria és la primera de les desset finals que ens queden», assegurava Abós, a causa que l'equip cantàbric és un rival directe per sortir de la zona perillosa. «Estan en una situació semblant a la nostra i això fa que el fet de guanyar el partit suposi molt, ja que també guanyaríem el bàsquet average i serien dues victòries en una», explicava.

L'aturada hivernal que ha sofert la competició de plata del bàsquet estatal a causa de la disputa de la Copa del Príncep, ha provocat el reforç dels rivals, entre els quals es troba l'Alerta Cantàbria, motiu que incrementa la preocupació d'Abós. «Allò que més em preocupa és que no hem pogut veure l'equip amb què ens hem d'enfrontar, perquè han canviat els seus dos jugadors interiors i això ens deixa amb la incògnita de veure com jugaran», afirmava.

Per José Luis Abós, el que és més necessari és trobar «reforços positius» per poder deixar enrere la mala temporada que l'equip està duent a terme. «Allò que necessitam ara són reforços positius, i aquests són guanyar», digué. D'altra banda, l'aragonès també es va referir als darrers moviments que s'han produït dins l'equip, amb les cessions de Frank Rocchia i Sotiris Manolopoulos, el primer a l'Hospitalet i el segon al Palència. «En el cas de Rocchia, ha tingut un comportament excel·lent i molt mala sort amb les lesions, per la qual cosa no ha tingut allò que cercava, que són minuts», explicà l'entrenador, que també justificà de manera similar la cessió de jugador grec. «Es troba en una situació pareguda, ja que pel sigui no té els minuts de que ell pensava gaudir i, com que té vint anys i necessita jugar, vam decidir cedir-lo», va analitzar el tècnic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.