algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Manzano: «M'agradaria no recordar-me de l'actuació arbitral al final del partit»

El tècnic del Mallorca confia eliminar el Madrid

L'entrenador del Reial Mallorca afronta el duel de tornada de l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid amb desconfiança, però confiat en les opcions de classificar-se que té el seu equip, que guanyà en el partit d'anada per 2-1 a l'Ono Estadi.

El tècnic andalús, que encara té molt presents les errades arbitrals que enguany han perjudicat el Mallorca quan s'ha enfrontar al Reial Madrid tant a la Lliga -penal no assenyalat per clares mans dins l'àres d'Heize i gol en fora de joc de Robinho- com en el duel d'anada de Copa -penals no assenyalats de Dudek sobre Trejo i de Michel Salgado sobre Borja Valero- exigeix una «eliminatòria normal» i assegura que «m'agradaria no recordar-me de l'actuació arbitral al final del partit».

«Visitam un escenari que al Mallorca no se li ha donat bé darrerament i en el qual les actuacions de l'àrbitre no ens han afavorit. No tenc res en contra de cap àrbitre en concret i m'agradaria que Medina Cantalejo tingués un bon dia i no es repetissin les errades en contra nostra dels duels precedents. Tampoc no m'agradaria que el Reial Madrid quedés eliminat per una errada arbitral, però si això passàs se'n muntaria una de grossa. L'àrbitre no és rival, només esper que sigui imparcial i just», explicà Gregorio Manzano, qui intentà matisar les seves declaracions del passat dilluns a una emissora de ràdio en les quals afirmà que «davant el Reial Madrid l'àrbitre serà un rival afegit».

L'entrenador mallorquinista insistí que els equips grans no reben el mateix tracte que els modests i recordà que «El Reial Madrid té milions de seguidors arreu del món que volen que el seu equip guanyi sempre i a Madrid la figura de l'àrbitre té un component de vigilància major que en altres camps. Madrid és centre neuràlgic dels mitjans de comunicació d'àmbit estatal i tot el que li pogui passar al Reial Madrid té més ressó que allò que li passa al Mallorca. Però a les 'províncies' també existeixen seguidors amb ànima i sentiments. El futbol no acaba en el Madrid i el Barcelona i als mallorquinistes també els agradaria eliminar un equip gran. Amb tot això, sé que els àrbitres continuaran equivocant-se i jo els continuaré fent costat».

Pel que fa als aspectes unicament esportius, Manzano afirma que «l'eliminatòria està oberta i nosaltres intentarem fer valer la diferència de 2-1. Els posarem les coses molt difícils i sabem que haurem de jugar molt i bé per treure l'eliminatòria endavant. El Bernabéu no és un camp còmode, ja que el Madrid acumula unes 20 victòries consecutives a casa, però nosaltres volem passar l'eliminatòria, Serà difícil, però no impossible. El tècnic mallorquinista sembla disposat a fer una aposta valenta i avisa que «l'alineació no serà defensiva, serà equilibrada, tant en defensa com en atac. Hi haurà només dos o tres canvis respecte els que jugaren el partit d'anada». Finalment, Manzano reconegué que la baixa de Güiza és «important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.