algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Cop d'autoritat dels Celtics

Els de Boston romperen la ratxa dels Pistons de Detroit

En el duel dels dos millors equips actuals de la lliga, els Celtics de Boston demostraren per què són els líders indiscutibles en aconseguir el seu novè triomf seguit i rompre la ratxa d'onze victòries consecutives dels Pistons de Detroit.

En un partit que va poder ser l'anticip de les pròximes finals de la Conferència Est, els Celtics mostraren per què controlen la lliga, i en el xoc d'equips líders de divisió s'imposaren per 92-85 als Pistons. Mentre que els Celtics aconseguiren ampliar la seva ratxa victoriosa, els Pistons varen perdre la d'11 que tenien i que era la més àmplia en l'actualitat. El reserva Glen Davis hi aportà 20 punts, la seva puntuació més àmplia en la campanya. Malgrat la derrota, els Pistons es mantenen líders destacats en la Divisió Central.

Un altre equip que va veure trencada la seva ratxa triomfal foren els Suns de Phoenix, que perderen a casa seva per 113-118 davant els Hornets de Nova Orleans, que continuen confirmant el seu bon moment de joc.

Els Trail Blazers de Portland derrotaren els Jazz de Utah per 103-89. Aquest és el tercer triomf seguit dels de Portland, que es mantenen en el segon lloc de la Divisió Nord-oest.

Consolidant-se com a tercers de grup, els Nets de Nova Jersey, liderats pel base Kidd, guanyaren els Hawks d'Atlanta per 113-107.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.