algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Nadal supera el suís Wawrinka i es classifica per a quarts de final

Roger Federer cau eliminat en mans de l'argentí David Nalbandián

El tennista manacorí Rafel Nadal va patir més del previst davant del suís Stanislas Wawrinka per accedir als quarts de final del Màsters Sèries de París, on va haver d'esforçar-se molt per accedir a la següent ronda. Igualada i tensa va ser la primera mànega, ja que Nadal es veia superat per Stanislas Wawrinka, a qui ha guanyat en les tres vegades que s'han enfrontat, i li costava adjudicar-se el seu servei, mentre que el suís ho feia amb facilitat, guanyant els seus jocs en blanc.

Així, el número 36 del món va aconseguir trencar el servei del manacorí en el sisè joc (4-2), però va ser el moment en què Nadal va posar la directa, li va tornar el trencament de servei en el següent joc i es va adjudicar els altres dos per endur-se el primer set. El suís, que havia desplegat un gran tennis i havia sabut contrarestar el joc al número dos del món en l'inici del primer set, es va veure superat pel balear a la segona mànega. Rafel Nadal, que començava a trobar el seu joc i els seus cops, es va anotar amb facilitat els dos primers punts d'aquest set (0-2).

Emperò, Stanislas Wawrinka no s'esborrà del partit i va continuar plantant cara al balear, però Nadal no va perdonar i es va apuntar el segon set per 6-3 i va segellar el seu passaport per als quarts de final. El manacorí, segon jugador del món, es mesurarà en la següent ronda amb el vencedor del duel entre el rus Mikhail Youznhy i l'alemany Tommy Haas. La sorpresa de la jornada fou l'eliminació del número 1 del món, el suís Roger Federer en mans de l'argentí David Nalbandián per un contundent 6-4 i 7-6 (3).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.