algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

Penya torna a comandar a l'Inca

El directiu fou elegit nou president per als pròxims quatre anys

No hi va haver sorpreses en l'assemblea de socis del Drac Inca d'ahir. La reunió fou convocada perquè els socis triassin el president. L'anterior màxim responsable de la junta gestora, Sebastià Penya, encapçalava l'única candidatura que s'havia presentat per a la presidència i va ser elegit en un acte que es convertí en un tràmit. Els socis del club inquer acudiren al Casal de Cultura de la localitat del Raiguer, on tingué lloc l'acte, per donar la seva confiança a l'empresari mallorquí, el qual presidirà el club durant els pròxims quatre anys. El fet que just hi hagués una candidatura va evitar la confrontació electoral.

Penya ja havia deixat clar sobradament que apostava per la continuïtat i tindrà el suport de la mateixa junta amb la qual comandà durant l'anterior trienni. D'aquesta manera, l'empresari estarà acompanyat per Jordi Morey i Joan Rubert a la vicepresidència, Magi Janer a la secretaria i Joan Llompart a la tresoreria. Aquest substituirà en el càrrec Andreu Arrom, que passarà a ser vocal al costat de Gabriel Busquets, Nicolau Ferrer, Antoni Maura, Àngel Luis Montero, Gonzalo Pampín, Joan Pons, Joan Reinosa i Joan Reverter.

El nou president s'havia mostrat molt il·lusionat per tornar a començar un nou cicle al club inquer, però no va voler especificar quines serien les primeres mesures que prendrà en el quadrienni que ara comença. El president es mostrà molt més preocupat per la situació esportiva del primer equip. «L'equip no està bé, però hem de fer tot el que sigui a la nostra mà per fer-lo reviscolar», digué Penya després de la derrota a Madrid contra la Complutense, fa ja dues setmanes. Així, la primera mesura que prengué la junta fou la de contractar l'aler pivot cubà Lázaro Borrell, el qual ja debutà al Palau contra el Melilla.

Les principals preocupacions de Penya són, ara per ara, que el primer equip continuï a la lliga LEB, sanejar econòmicament el club i fer un esforç per potenciar el futur del primer equip, és a dir, la pedrera. De moment, l'únic dels tres objectius que, segons asseguren fonts del club, «és a prop de complir-se» és l'econòmic. En l'àmbit esportiu, emperò, la situació depèn molt de la capacitat dels jugadors per sobreposar-se a situacions adverses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.