algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Inconvenients atmosfèrics

Aquests emperons, com és natural, són a efectes d'espectacles a l'aire lliure, ja que al marge de tots ells, per molta aigua que regui els nostres camps, tot serà summament beneficiós. I el panorama que es presenta aquest cap de setmana en pla futbolístic podria afectar sensiblement un dels partits clau de la jornada, com resultarà el Montuïri-Penya Santa Eulàlia, cita que convertirà les instal·lacions des Revolt en una confrontació de les més importants que dictarà el calendari en ocasió del darrer partit i conseqüent baixada del teló oficial de la primera volta. Per diverses circumstàncies, al quadre montuïrer (que es rumoreja que ha millorat sensiblement d'unes jornades ençà) li és de primordial necessitat frenar en sec el rival pitiús, i que consti que no és per beneficiar el Constància o l'Atlètic Balears, sinó simplement per anar sumant punts i fugir com més prest millor del lloc poc atractiru que està ocupant. I els més interessat que sigui una realitat són el tècnic Gaspar Sastre i, com és natural, el presi Joan Pocoví. L'enfrontament serà diumenge a les 16 hores amb arbitratge de Bauzà Martorell.

Lesió inoportuna La soferta pel porter del Sant Jordi, Miguel Àngel Calleja, en ocasió d'una llenegada en el seu propi domicili particular. Aquesta lesió li impedirà poder col·laborar amb el seu equip, com a mínim, durant un mes. Bastant lamentarà aquest inconvenient el president del club, Xavier Benítez. Començant per demà diumenge, el seu equip haurà de visitar el rectangle del Son Ferrer, compromís al qual seguiran unes confrontacions contra rivals dels més granats de la categoria.

Moltes cavil·lacions Les que duen pel camí de l'amargor en l'actualitat el tècnic del Santa Ponça, Tolo Vich. Cavil·lacions que han afectat la totalitat de la directiva i fins i tot, si tant m'insistiu, la plantilla de Tercera Divisió. Està situat l'equip al costat d'un penya-segat que, si no millora i abandona com més prest millor, indiscutiblement el precipitarà a categoria inferior. Sent com són tan escasses les diferències existents entre un nombrós grupet d'equips rivals, a partir d'ara cada matx es convertirà en una final, tal com succeirà diumenge contra el Sóller, on el quadre de la ciutat es troba poc menys que en la mateixa situació del seu visitant. Motiu suficient perquè es consideri al partit de can Maiol envoltat d'alt risc. 16.15, amb arbitratge de Ramón Cruz.

Lliga d'Honor i Empreses Tant en la competició de Lliga d'Honor Juvenil com igualment en el campionat d'Empreses de l'Agrupació Independent, aprofitaran la festivitat del dia de Reis perquè els seus efectius gaudeixin d'una setmana més de descans. Competicions que es reprendran el proper cap de setmana, el corresponent als dies 12 i 13 del mes de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.