nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

«El club ja sap que el Barça vol Luque»

El representant, Manel Ferrer, confirma l'interès blaugrana per fitxar el davanter del Mallorca

57072
Albert Luque s'ha convertit en un home clau per a Aragonés.

El Barça ha temptat Albert Luque. Això almanco és el que arriba des de Barcelona, on s'especula amb una oferta del club blaugrana pel davanter del Reial Mallorca. Segons les notícies que surten des de la ciutat comtal, el club català està cercant un davanter de cara a la pròxima temporada i un dels noms de l'agenda és Luque, futbolista català que precisament sortí del planter blaugrana després de jugar vuit anys a la Masia.

«És cert, el Barça s'ha posat en contacte amb nosaltres. Carles Rexach ha parlat amb son pare i li ha fet arribar l'interès del club blaugrana per Albert Luque. Volen aproximar-se al Mallorca per començar a parlar del jugador, però això sí, sense presses. La comissió tècnica i esportiva del Barça vol esperar una mica, però vol Luque», va afirmar ahir a Diari de Balears Manel Ferrer, representant del futbolista vermellenc.

L'agent del jugador confirmà, a més, que «el Mallorca sap oifcialment que el Barça vol Luque. Li hem fet arribar com està la situació i ens hem trobat un Mallorca, com sempre, molt receptiu. El club vermellenc és venedor i té clar que no hi ha cap futbolista intransferible, i que en aquest cas, el temps va a favor seu. Però el saben totes les parts és que no forçam la situació i que les coses s'han de fer bé i a poc a poc».

Albert Luque té, a més de l'actual, un any més de contracte amb una clàusula de rescissió de 3.000 milions de pessetes. El català és un futbolista amb prestigi fins i tot fora del futbol espanyol. La temporada passada el club holandès del PSV Eindhoven en demanà la cessió al Reial Mallorca amb una opció de compra al final de temporada de 2.000 milions de pessetes. El Mallorca va dir que no.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.