algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Joseba Beloki, en el punt de mira

El basc de Festina, tercer a la general, és el primer sorprès per la situació que està vivint

Joseba Beloki s'ha convertit en la gran esperança espanyola en el Tour de França. El jove corredor de Festina ha pres el protagonisme a Olano, Escartín o Heras i s'ha convertit en el punt de mira dels mitjans de comunicació espanyols a la jornada de descans de la cursa francesa.

El guipuscoà no acaba d'assumir la seva situació i no va tenir cap problema a afirmar que és el primer sorprès per tot el que li està succeint. Que sigui el ciclista espanyol més reclamat per la premsa quan només resten sis jornades per a la conclusió era impensable quan el Tour s'inicià el passat 1 de juliol.

Però Beloki s'ho ha guanyat a pols. Sense fer renou s'instal·là prest en un lloc d'honor i l'ha defensat amb ungles i dents sense pensar més enllà que en l'etapa següent. No es plantejà seriosament arribar a París amb el bronze fins que no superà l'examen de Courchevel.

Després d'això, no tan sols el bronze és possible, sinó també la segona posició, de moment en poder de Jan Ullrich, que l'avantatja en només dos segons. Beloki és capaç de fer-ho i de prendre el relleu d'Olano o Escartín entre els millors del ciclisme espanyol. El canvi generacional s'està gestant en aquest Tour i Beloki es confirma cada dia com una realitat.

La lluita pels dos llocs que queden de podi, una vegada que Lance Armstrong és l'amo absolut del primer, es presenta tancada. Cinc homes ocupen un marge de dos minuts i mig. Jan Ullrich, Joseba Beloki, Cristophe Moreau, Roberto Heras, Marco Pantani i Richard Virenque són els propietaris d'aquestes plaçes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.