algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Son Servera posarà el nom de Virgínia Torrecilla al poliesportiu municipal

L'Ajuntament de Son Servera ha aprovat en el ple d'aquest dijous 16 de setembre que el poliesportiu municipal dugui el nom de la futbolista local més internacional, Virgínia Torrecilla.

Segons ha assenyalat l'Ajuntament, «la iniciativa pretén homenatjar la trajectòria professional de l'esportista, alhora que la reconeix com a pionera en un àmbit majoritàriament masculí i en el qual s'ha aconseguit posicionar com a referent per moltes altres dones gràcies al seu talent i també a la seva força de voluntat i lluita incansable per aconseguir el seu somni».

Al costat de l'esport i la igualtat, Virgínia Torrecilla representa els valors que l'Ajuntament serverí vol transmetre. La proposta ha estat secundada per tots els grups municipals.

«Creim que Son Servera li devia això a la nostra campiona. Gràcies a ella, moltes altres es varen atrevir a seguir els seus passos. És un orgull que sigui veïnada nostra», ha explicat Natalia Troya, batlessa de Son Servera. «El poliesportiu municipal és el millor espai que li podíem oferir a na Virgínia. És el nostre homenatge a una carrera a la qual encara queden molts anys i segur molts triomfs més, i en la qual volem que continuï portant el nom de Son Servera per on vagi», ha acabat matisant Remedios Cañadas, regidora d'Esports.

Virgínia Torrecilla va néixer a Cala Millor fa 27 anys. Des de l'octubre del 2019 és capitana de la selecció espanyola, amb la qual va debutar el 2013. És subcampiona d'Europa Sub-19 i ha participat en dues Eurocopes i dos Mundials de futbol. Ha guanyat 3 Lligues i 2 Copes de la Reina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.