algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

[ÀUDIO] Pep Lluís Martí s'estrena com a entrenador del Girona amb victòria i un intent d'imposar-li el castellà a la roda de premsa

El tècnic mallorquí, Pep Lluís Martí, ha debutat com a nou entrenador del Girona amb una victòria a Almendralejo contra l'Extremadura (1-3) aquest diumenge.

El tràngol més dur ha estat en la roda de premsa posterior al partit, en la qual els periodistes espanyols s'han negat a permetre que el periodista esportiu de Catalunya Ràdio, Eduard Solà, pogués fer la seva pregunta en català i han exigit a crits que Martí respongués en castellà.

Solà ha intentat preguntar al tècnic un minut després que comencés la conferència de premsa. Aleshores, altres periodistes locals l’han interromput, tot queixant-se que ho fes en català. Malgrat que ell ha insistit que normalment li deixen preguntar en català, els col·legues han intentat impedir-ho. Finalment se li ha preguntat en català i s'ha exigit a Martí que contestàs en castellà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La meva experiência, fa mes de 4 anys

No m'agrada generalitzar i a Extremadura la conec només de fer hi turisme uns pocs dies, però tots els extremenys que he conegut ha sigut sempre una gent molt mentidera, borratxina, totalment fatxa i , malgrat viure aqui, enemiga de Mallorca, de la llengua mallorquina (ja no dic si li deim Català) i dels mallorquins.
Però tal vegada jo vaig tenir mala sort i la majoria d'extremenys son encantadors,

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Per demanar que no quedi, no recordau que en Monago (PP) va exigir a Cat. que retornás els cen mil extremenys que havian migrat a Catalunya, i ells li digueren que sen anás a pendre pel sac.
Salut i República Països Catalans, sí que estan malalts i no és d'hara, fa més de 800 anys, i no evolucionen, i no me vengueu amb el tanmateix. Si son incapaÇos com predican Riverita, i el capitá Abascal, és fáci,l ells allá i nosaltres aquí, que se quedin en l'imperi?? la meseta, el castellá, la seva história, i nosaltres en / lo nostro/. Jo no ne enviat ha demanar cap.

Valoració:5menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ Pepremugas,- Tinc un dubte : Estau malalts! o Estàn malalts??? Vet aqui la qüestió. Jo ho tinc claríssim amb els antecedents dels presidents estremenys, en aquest cas doncs no son pas ells sols com tots sabem i patim ..

Valoració:6menosmas
Per No se fan estimar, fa mes de 4 anys

Els extremenyos menyspreen als catalanoparlants, els tracten com si fóssin selvatges violents parlant una llengua onomatopeica. Però no li fan els mateixos menyspreus als doblers recaptats als Països Catalans, quan els arriben en forma d'ajudes per comprar mobles i per viure sense fer ni brot, cantant el "A por ellos"asseguts al bar

Valoració:8menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 4 anys

Malament per a Martí. Havia d'haver contestat en català i a continuació repetir la resposta en castellà. Crec que una cosa semblant li va passar a Moreno i va saber sortir-se'n millor. Crec.

Valoració:10menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

És que no hi ha cap més sol.lució que marxar pitant. Si algú en veu una altre que tiri la primera pedra, però que vigili on la tira que vindran els polis.

Valoració:10menosmas
Per Zero educació, fa mes de 4 anys

Quina vergonya d'invasors!
O son beneits, incapaços d'aprendre una altra llengua que no sigui la castellufa, o és que la seva barra és immensa.

Valoració:12menosmas
Per Pepremugas, fa mes de 4 anys

Estau malalts!

Valoració:6menosmas
Per català de fet, fa mes de 4 anys

Els espaÑols no volen permetre el català en una entrevista, intenten IMPOSAR el castellà. Això només passa en aquell país veí, i en lloc més del món. El colonialisme espaÑol segueix latent, volent-se imposar per les bones o dolentes. Quin fàstic de feixistes !

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente