cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Manzano reconeix que la salvació està “super difícil”

19920
Manzano, amb una justificada cara de preocupació.

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, reconegué al final del xoc enfront l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón (0-0) que, tot i que encara "no hi ha res perdut", la salvació s'ha posat "súper difícil" després que els vermells no poguessin sumar els tres punts al feu matalasser.

Els resultats dels rivals del Mallorca han permès els palmesans mantenir-se vius una jornada més a Primera Divisió, però tal com va dir el tècnic "hauríem d'haver guanyat" perquè en la darrera jornada la salvació serà més complicada.

"Hem aconseguit mantenir la nostra porteria a zero les dues darreres jornades, però també s'ha de marcar, és el que ens ha faltat avui", apuntà l'entrenador vermell en la roda de premsa posterior al partit. No obstant això, Manzano afirmà que l'equip no ha perdut l'esperança i que dissabte han d'anat tots junts per intentar aconseguir el "miracle". "En futbol ja s'ha vist que coses com aquestes poden passar. Sense anar més enfora, l'any passat el Vila-real perdé la categoria en el darrer moment", recordà.

Finalment, l'entrenador demanà el suport de l'afició vermella per a la darrera jornada, recordant que l'esforç val la pena per tal de mantenir el Mallorca un any més, i ja en serien 17, a Primera Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.