cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Pep Guardiola tornarà a entrenar la propera temporada

El jugador del Barça Leo Messi torna a guanayr la pilota d'Or

22486
Guardiola, un dels entrenadors de l'any, a la gala de la Pilota d'Or 2012. | ARND WIEGMANN

L'exentrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha anunciat aquest dilluns la seva intenció de tornar a les banquetes la temporada vinent, malgrat no haver anunciat el nom del club que esdevindrà la seva propera destinació professional.

El tècnic de Santpedor ha comunicat els seus plans durant la gala d'entrega de la Pilota d'Or. Guardiola ha oferit una roda de premsa en qualitat d'un dels entrenadors de l'any, al costat del seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, que ha estat triat millor entrenador de l'any.

A aquesta compareixença, Guardiola ha exposat les seves intencions. "L'any que ve tornaré a entrenar, sí. Tornaré a entrenar perquè sóc jove, tinc 41 anys", ha afirmat Guardiola.

Així mateix, ha descartat la possibilitat d'entrenar una selecció nacional, ja que segons ha dit, per fer-se càrrec del combinat d'una nació cal que ho faci algú del país, que senti els colors.

Messi guanya la Pilota d'Or

Leo Messi  ha tornat a conquerir, per quarta vegada consecutiva, la Pilota d'Or en una fita sense precedents. el davanter ha superat el seu company al Barcelona Andrés Iniesta i el portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balear, fa mes de 11 anys

El que vol dir amb les seves declaracions és que a dia d'avui no és possible la participació de Catalunya a cap competició internacional

Ni a dia de avui ni a dia de demà, roser.

JUAS JUAS JUAS

Valoració:1menosmas
Per Roser, fa mes de 11 anys

No pot ser mai que estiguis penjat aquí tot el dia fora estar subvencionat, ninet. El que vol dir amb les seves declaracions és que a dia d'avui no és possible la participació de Catalunya a cap competició internacional. Les esperances de què parles te les imagines tu, com sempre, per bastir la teva visió parcial i interessada de la realitat, i fer quedar bé a qui et dóna les molles que rovegues.

Valoració:5menosmas
Per Balear, fa mes de 11 anys

Així mateix, ha descartat la possibilitat d'entrenar una selecció nacional, ja que segons ha dit, per fer-se càrrec del combinat d'una nació cal que ho faci algú del país, que senti els colors.

O no siente los colores de Cataluña o simplemente no tiene muchas esperanzas en la proclamación a corto plazo de la República Calçotera Independent de Catalonia.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente