cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Un partit més per a Lux

El porter argentí substituirà Aouate en el matx d'aquest diumenge davant el Vila-real, un matx que descrigué com “un més”, tot i ser una de les cites més esperades per l'afició vermella

52336
Lux, en l'entrenament d'ahir. L'argentí cercarà les pilotas que li arriben. | FOTO MONSERRAT

Els jugadors del Reial Mallorca no estan en sintonia amb la seva afició per al partit del proper diumenge migdia contra el Vila-real. Sembla que tenen poc en compte que el de Castelló fou l'equip beneficiat d'haver engegat el Mallorca de la seva participació en la Lliga Europa, i tampoc no semblen haver prestat gaire atenció als esforços realitzats per l'associació de penyes amb vista a aconseguir un bon ambient a l'Iberostar Estadi per a aquest matx. O això és el que desprenen les declaracions del porter del Reial Mallorca Germán Lux, que definí el matx de diumenge com "un partit més" i negà que l'afronti com un d'especial.

El porter argentí, que tornarà a recuperar la titularitat en Lliga per suplir el lesionat Dudú Aouate, reconegué que no està assabentat de la iniciativa de l'afició mallorquinista titulada "Trampó per trampós", que inclou un vídeo amb cares reconegudes de la societat mallorquina com les de Tomeu Penya i Agustín el Casta. "Per què hauríem de centrar-nos en la venjança? No vull tornar a pensar en el que va passar, no solucionaríem res. Enguany ja està resultant molt llarg i gens fàcil. Tenim molta gent jove i el planter no és gaire ampli. Diumenge volem fer un partit digne i gaudir", afirmà el porter argentí. També restà dramatisme als punts que s'hi juguen els mallorquinistes: "No és un matx decisiu, no estam amb l'aigua el coll, però guanyar seria vital per aconseguir la permanència i viure tranquils un parell de setmanes", digué.

"Estic preparat"

Aquest serà el tercer partit de Lliga aquesta temporada de Lux, que té plenament assumit el seu paper en el planter del Reial Mallorca. "Sempre estic preparat. Estic content en el pla personal, però no pel meu company (Aouate). Quan s'entrena bé, les coses haurien de sortir bé", afirmà l'argentí, qui assegurà haver-se sentit "còmode" a El Sardinero. Tot i això, reconegué que molts de partits d'inactivitat "fan venir dubtes en les sortides, els temps i les distàncies" .Sobre el seu futur, Lux afirmà que el Mallorca encara no s'ha posat en contacte amb ell. "Els meus representants es reuniren amb gent del club, però encara no tenim resposta. Des de gener puc negociar amb altres equips i d'aquesta feina se n'encarreguen els representants. Jo estic centrat en el Mallorca", sentencià.

Una trajectòria discreta

Aquesta és la quarta temporada de Germán Lux en el Mallorca. Enguany l'argentí tan sols ha disputat sis partits sota la porteria: dos en Lliga i quatre en Copa. En el torneig regular, Lux encara no ha encaixat cap gol. Debutà la tercera jornada en la victòria per 2 a 0 davant l'Osasuna i tornà a jugar diumenge en la segona part, però no encaixà cap de les dianes de la derrota mallorquinista. Les xifres en Copa són ben diferents. Jugà quatre partits i encaixà onze gols, tres en l'eliminatòria contra l'Sporting i vuit davant l'Almeria.

En seva la primera temporada en el conjunt vermell, la 2007/08, Lux disputà deu enfrontaments a causa d'una lesió de Moyà. L'ex de River Plate encaixà 19 gols en una temporada molt tranquil·la per al mallorquinisme. La següent fou ben diferent. Amb 23 gols en catorze aparicions i els problemes institucionals del club, el Mallorca s'enfonsà fins a l'arribada d'Aouate, qui actualment gaudeix de la titularitat. L'any passat, Lux va tenir un paper testimonial amb tan sols un partit en què no encaixà cap gol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jaumet barralet, fa mes de 12 anys

Com que "un partido más"...hem d'assegurar matemàticament sa permanència i hem de guanyar sigui com sigui en aquests porcs lladres...

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente