muy nuboso
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

“No sé si he cobrat les primes”

Pep Lluís Martí va reconèixer ahir que la plantilla no vol desviar la seva atenció de la part esportiva. Pel palmesà, cal oblidar el partit del Calderón i centrar-se en la Copa i en l'enfrontament contra el Racing

39174
Pep Lluis Martí, ahir, després de la roda de premsa. | Monserrat

Després del gran empat amb l'Atlètic de Madrid, semblava que els aspectes extraesportius passarien a un segon pla, però no n'ha estat el cas. Pep Lluís Martí, un dels capitans del Mallorca, reconegué ahir que no sap si la plantilla ha cobrat la prima corresponent a la victòria contra el Getafe, tot i que afirmà que al grup no el preocupa gens que no es parli de l'aspecte esportiu i del debut a la Copa de demà amb el Valladolid. "No sé si hem cobrat les primes. De totes maneres, no entra dins la nostra dinàmica pensar si ens hem de preocupar per aquests temes. Com que no hi ha hagut cap problema, no n'hem parlat al vestidor", manifestà Martí, per afegir que els jugadors havien assumit un "sacrifici" la temporada passada acceptant l'ajornament de les fitxes i que ara esperen que "el club continuï fent l'esforç que ha de fer" en aquesta qüestió.

/El Mallorca afronta demà a Zorrila contra el Valladolid el seu debut en la Copa encara amb la ressaca del magnífic empat aconseguit dins el Vicente Calderón molt present. Martí va afirmar que "s'ha d'oblidar" aquell partit, perquè "ja no serveix per a res". "Pareix que el matx encara es juga i són més a prop el partit del Valladolid i el del Racing que no el de l'Atlètic. Férem el que havíem de fer, un gran esforç, la feina molt ben feta i ja està. No ens hem de quedar pensant en això. Només hem de pensar en el futur", explicà el migcampista, que confirmà que l'equip està "mentalitzat" per al debut en el trofeu del KO, perquè és "una competició molt especial".
"És un compromís important per començar-hi de la millor manera i afrontar després el torneig, durant el mes de gener i el de febrer, amb el somni d'arribar tan enfora com puguem", manifestà.

Martí va deixar clar que "no podem tornar sense fer un gol allà", però va recordar que, tot i la fàcil victòria en la Lliga contra el conjunt de José Luis Mendilibar, aquest envit no serà senzill. "El Valladolid és un equip díficil, que sap pressionar molt bé, que juga amb les línies molt avançades i que no ens deixarà espais, perquè sempre pressiona", explicà Martí, que trobà "una idea extraordinària" la iniciativa de la Federació de penyes i el club d'intentar que l'Ono Estadi es tenyeixi de vermell contra el Racing. "No és pel que hem fet, és pel que necessitam. Quan acabi la Lliga, ja no haurem de menester el suport de l'afició. Ara el que necessitam és el suport del públic i intentar enganxar l'afició amb els resultats i l'esforç de l'equip perquè, entre tots junts, puguem fer coses grosses. Nosaltres estam superencantats de poder contribuir a aquesta idea extraordinària", expressà el palmesà.

Martí Asensio: "El juny tothom haurà cobrat"

El conseller delegat del Mallorca, Javier Martí Asensio, afirmà que el 30 de juny el club complirà tots els seus compromisos econòmics amb els jugadors, els empleats i els creditors. "El 30 de juny tothom haurà cobrat", afirmà de manera rotunda el mandatari en una entrevista que concedí a l'emissora Onda Cero. Martí Asensio afirmà una vegada més que el Mallorca no queda al marge de la recessió mundial i que, com "totes les empreses", pateix dificultats econòmiques. A més, recordà que si el Deportivo hagués complert amb el pagament del termini pel traspàs d'Albert Luque, no es parlaria de problemes monetaris.

Martí Asensio afirmà que, després del gran partit que els homes de Manzano protagonitzaren dins el Calderón contra l'Atlètic, era el moment de "gaudir" de la trajectòria de la plantilla i no fixar-se en aspectes de gestió interna que no "interessen als aficionats". "Pas molt de temps a la Península i per allà tothom em dóna l'enhorabona pel gran inici de campionat que protagonitzam i m'asseguren que el Mallorca és l'equip revelació del campionat. Hem d'assaborir aquest moment", explicà Martí Asensio. Una altra de les qüestions que volgué desmentir és el suposat deteriorament de la seva relació amb el president del club, Tomeu Vidal, arran del fet que el misser no viatjàs al Vicente Calderón. "Res més lluny de la realitat. Mantenim una relació fantàstica. A principi de temporada ja vàrem deixar clar que el president no es desplaçaria en tots els compromisos", declarà.

Diumenge, tothom de vermell a l'Ono

El Mallorca vol que diumenge contra el Racing de Santander es produeixi una onada vermella. Ahir dematí, presentaren a Son Bibiloni la iniciativa per aconseguir que l'Ono Estadi presenti una imatge fantàstica i creï un gran ambient per continuar la ratxa de victòries a casa i retre un homenatge als jugadors pel magnífic empat que aconseguiren dins el Vicente Calderón. Des d'ahir es poden adquirir samarretes oficials del Mallorca per 10 euros a les tendes oficials del club, a fi que tots els aficionats que no tenen la camiseta de l'equip puguin passejar-la amb orgull i donin color a les graderies de l'estadi.

A més, es vol aconseguir que el nombre d'espectadors augmenti partit rere partit. Per fer-ho possible, els abonats tenen l'oportunitat d'adquirir dues entrades amb un 60 per cent de descompte. El president del club, Tomeu Vidal; el cap d'expedició, Toni Prats, i el president de la Federació de penyes, Xisco Bauçà, foren els encarregats de donar a conèixer una proposta amb la qual esperen que es pugui mantenir la immaculada ratxa del conjunt de Manzano en camp propi. Tal com assegurà Vidal, "convocam a l'afició a fer un homentage a l'equip per la seva trajectòria i pel partit històric i extraordinari de dissabte passat". Per la seva banda, Bauçà va destacar que s'ha de recuperar l'orgull de dur la camiseta del Mallorca sense "empegueir-se'n". "Diumenge volem que hi hagi una onada vermella. Volem canviar la dinàmica que nosaltres estam empegueïts de dur la nostra camiseta", afirmà el president de la Federació de penyes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.