algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Kaká ja llueix el 8 blanc

El brasiler va ser presentat com a nou jugador del Reial Madrid davant prop de 40.000 persones a l'estadi Santiago Bernabéu. El jugador va desitjar unir el seu nom a la història del club madridista

38046
Kaká, primer fitxatge de la segona etapa de Florentino Pérez. | Ballesteros

El brasiler Ricardo Izecson Dos Santos Leite, Kaká, primer fitxatge de la segona etapa de Florentino Pérez com a president del Reial Madrid, va ser presentat ahir com a nou jugador madridista, a més de revelar-se que lluirà el dorsal número 8. Kaká, nascut el 22 d'abril de 1982 a la localitat de Brasília, va subscriure contracte amb el Reial Madrid per a les sis pròximes campanyes, el passat 8 de juny, per aproximadament 65 milions d'euros. La presentació de Kaká, sobre el terreny de joc de l'estadi madrileny Santiago Bernabéu, va concitar una gran afluència de públic, amb una xifra estimada de 40.000 persones, que es van donar cita a les grades.

El ja jugador madridista, a diferència d'altres presentacions, va saltar a l'escenari muntat en un dels fons de l'estadi amb el nou uniforme del Reial Madrid, la qual cosa va permetre revelar ràpidament el dorsal que lluirà en l'equip: el 8. "Moltes gràcies, president. Bona nit a tots els madridistes. Avui és un dia molt especial per a mi. Som molt feliç que aquesta nova etapa de la meva carrera sigui al Reial Madrid", van ser les primeres paraules als aficionats de Kaká, que les va pronunciar en espanyol. El brasiler, així mateix, durant la seva breu al·locució als assistents, va expressar el seu "desig" d'unir el seu nom "a la història d'aquest club amb tantes victòries i conquestes". Anteriorment, va fer ús de la paraula Florentino Pérez, que en companyia del president d'honor del club, Alfredo Di Stefano, i amb les Copes d'Europa conquerides per l'equip de futbol de l'entitat, va donar entrada a Kaká donant-li la "benvinguda a aquesta casa, el Reial Madrid".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.