• Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El Mariana torna a caure

El conjunt solleric va encaixar la seva segona derrota consecutiva. Les jugadores de Méndez remuntaren en el tercer quart, però sucumbiren en el darrer parcial

SEU D’URGELL 67

JOV. MARIANA 57

CADI LA SEU D’URGELL: Silvia Santos (11), Cristina Sousa (7), Solei Garvao (10), Marta Zurro (8), Evelina Guneva (8) -cinc inicial- Laura Navarro (8), Sonia Borges (15), María Checa (0) i Laura Farfán (0).24/40 en llançaments de dos, 2/18 en triples i 13/21 en tirs lliures. 33 rebots (11 en atac), 22 pilotes perdudes i 17 faltes personals.

SÓLLER JOVENTUT MARIANA: Ada Price (7), Sara Ruiz (4), Laura Villaescusa (3), Linda Page (15), Paola Ferrari (0) -cinc inicial- María Moreno (0), Gisela Vega (28), Esther Morillo (0) i Licet Castillo (0).18/53 en llançaments de dos, 4/15 en triples i 9/13 en tirs lliures. 32 rebots (14 en atac), 22 pilotes perdudes i 17 faltes personals.

PARCIALS: 20-10, 38-24 (descans), 46-46 i 67-57 (final).

ÀRBITRES: Zamora Rodríguez i Rodríguez de Rada. eliminaren per cinc faltes personals la jugadora del Mariana Linda Page.

El Joventut Mariana va sumar la seva segona derrota de manera consecutiva en caure per 67-57 a la pista del Cadi la Seu d’Urgell. Fou un partit en el qual les solleriques aconseguiren remuntar un desavantatge superior als 10 punts en el tercer període, però que no pogueren rematar en el darrer quart.

Les jugadores de Méndez varen fer una primera part fluixa, la qual cosa va permetre al conjunt català obrir una diferència de 14 punts al descans (38-24).

En la represa, les de la Vall varen reaccionar de la mà de l’argentina Gisela Vega, que, amb 28 punts, va ser la màxima encistelladora del partit. El Mariana va aconseguir empatar el matx abans d’acabar el tercer període (46-46) i això deixà que entrassin en el tram final amb opcions de victòria. En el darrer quart, l’equip català va estar més centrat i a la fi va assolir el triomf.