• Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

Lituània no donà opció a la República Txeca

Els homes de Ramunas Butautas foren molt superiors i dominaren el marcador des de l'inici del partit

LITUÀNIA 95
REP. TXECA 75

LITUÀNIA: Kaukenas (4), Darjus Lavrinovic (12), Siskauskas (9), Songaila (6) i Jasikevicius (10) -cinc inicial. També jugaren Gustas (4), Macilius (3), Jasaitis (9), Kleiza (14), Ksistof Lavrinovic (22), Jankunas (-) i Javtokas (2).

12 de 23 en tirs lliures, 22 de 35 en cistelles de dos punts i 13 de 21 en triples. 40 rebots (6 en atac), 20 pilotes perdudes i 23 faltes personals.

REP. TXECA: Whitfield (9), Welsch (18), Barton (13), Benda (14) i Starosta (-) -cinc inicial. També jugaren Vrubl (4), Benes (2), Kremen (-), Kraus (3), Sokolovsky (-), Necas (7) i Houska (5).

ÀRBITRES: Muhvic (Croàcia), Sutulovic (Montenegro) i Latisevs (Letònia).
PARCIALS: 32-15, 54-31 -descans- 72-55 i 95-75 -final.
Lituània no es deixà sorprendre i apallissà la República Txeca en un partit sense història disputat al Palma Arena. El conjunt dirigit per Ramunas Butautas sumà la seva segona victòria a l'Eurobàsquet 2007 i avui lluitarà per la primera plaça del grup C amb Alemanya.Els lituans dominaren el partit des del seu inici i liderats per un inspirat Jasilkevicius encarrilaren el triomf en el primer quart després d'aconseguir un parcial de 32-17, amb 10 punts de l'exbarcelonista.Per la seva banda els txecs no reaccionaren fins a l'inici del tercer quart, quan ja perdien de 25 punts "màxima diferència a favor de Lituània- (60-35). Llavors l'equip de Zdenek Hummel anotà un parcial de 0-13 i es col·locà a només 12 punts. Però els lituans tornaren a posar en joc a la seva artilleria pesada i en cap moment deixaren aproximar-se el seu rival per davall els 10 punts. El pivot Ksistof Lavrinovic, amb 22 punts i 4 de 4 en triples, fou el millor del partit.