cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
21°

[VÍDEO] Joan Baez dedica 'Viatge a Ítaca' als polítics empresonats

GRAF6341. PALAFRUGELL, 15/08/2018.- La cantante norteamericana Joan Baez durante su actuación esta noche en el festival de Cap Roig, en Palafrugell, en el marco de su gira de despedida, denominada 'Fare Thee Well' y de presentación de su último trabajo, 'Whistle Down The Wind', después de cerca de seis décadas de música y activismo social. EFE/Robin Townsend

15-08-2018 | Robin Townsend

La cantant nord-americana Joan Baez ha inclòs el Festival de Cap Roig com una de les parades de la seva gira de comiat.

Amb les entrades exhaurides, Baez va connectar de seguida amb un públic que va retrobar tant títols de la seva dilatada trajectòria com 'Diamonds and Rust', com conegudes versions de Bob Dylan, Simon and Garfunkel o Violeta Parra.

Especialment aplaudits varen ser els moments reivindicatius del concert, mostra del tarannà i activisme de la cantant. Baez va criticar la política migratòria dels Estats Units i va dedicar la versió de 'Viatge a Ítaca' de Lluís Llach als polítics empresonats, un moment àlgid que va fer aixecar el públic amb crits de 'llibertat'.

Joan Baez també va desgranar alguns temes del seu darrer disc 'Whistle down the wind' amb versions de músics com Tom Waits.

El concert va acabar amb el públic dret aplaudint tot un seguit de bisos, un en català 'Rossinyol', i d'altres de patrimoni musical universal com 'Imagine' o 'Blowing in the wind'.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris