algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

El Gay Men's Chorus clausura el 'Nits a la Fresca' d'Andratx

1163

El Gay Men's Chorus clausura aquesta nit el festival 'Nits a la Fresca' d'Andratx. L'actuació començarà a les 22 hores, al Castell de Son Mas.

El Mallorca Gay Men 's Chorus oferirà un concert amb un repertori variat de coneguts musicals com a Rent, West side story, Mar i Cel o El mag d'Oz . Tampoc hi faltaran cançons de Paul Simon, Joan Baes que s'acompanyaran de coreografies i de jocs de llums. El cor estarà acompanyat de cinc músics de Bilonda i Toni Vallès.

El Mallorca Gay Men 's Chorus, una formació de recent creació, està tenint una bona acollida per part del públic i una crítica molt positiva, ressaltant la novetat de l'espectacle, la nova visió i presentació d'un concert coral, segons explica la formació.

La coral, formada per 30 cantants, tots ells homosexuals, volen en aquests moments on s'estan veient minvats els drets dels homosexuals en diversos països occidentals, i fins i tot agressions físiques a la nostra Illa, donar un missatge de naturalitat i normalitat i mostrar-se tal com són.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris