algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

Producció local en el Festival de teresetes

El Festival internacional de teresetes arriba a l'Illa amb 13 espectacles, la major part de companyies mallorquines

L'esplet de companyies de titelles de Mallorca seran les gran protagonistes de la 13a edició del Festival internacional de teresetes, símptoma de la bona salut que té el sector insular. Com ja avançà dBalears, els titelles tornaran als carrers de l'Illa de l'11 al 15 de maig. En concret, es deixaran veure a Palma, Alcúdia, Algaida, Binissalem, Campos, Felanitx, Inca, Muro, Pollença, Porreres, Porto Cristo, sa Pobla, Cala Millor, Santa Maria i Sineu.

És un llarg recorregut, doncs, a través del qual el públic podrà gaudir d'una pluralitat de llenguatge tant en les històries de les teresetes convencionals com en els espectacles d'ombres, els ninots de guant i, fins i tot, el mico robòtic de la companyia holandesa Electric Circus. En total, seran 13 espectacles, 4 dels quals provenen d'Europa, 1 de Catalunya i la resta és de producció local.

El sus el donarà la companyia d'Eslovàquia Piki, que presentarà El conte boví el divendres 13 de maig a les 18.00 hores, al pati de la Misericòrdia. Els seguiran els txecs Anpu amb la seva original peça Cambra separada. La companyia n'oferirà una funció "íntima" de tres minuts per a cada persona del públic. El programa complet es pot consultar a la pàgina web de l'organització: www.festivalteresetesmallorca.com.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris