algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
23°

Tastaolletes de les Arts

Els Amics de les Arts presenten avui vespre a Porreres el seu darrer treball discogràfic, Bed & breakfast. Amb només cinc anys d'història, han obert un nou camí als estils musicals en català

Han eixamplat el panorama musical en català com si fos d'allò més normal i molts comparen la seva evolució amb la d'Antònia Font i la dels Manel. Paral·lismes de banda, el cert és que els Amics de les Arts han propiciat un giravolt en la cançó en català aconseguint un estil propi després de solcar diverses mars. "Som uns tastaolletes", reconeixia ahir el teclista, Dani Alegret. "Tenim aquell esperit modernista pel qual hem de fer una mica de tot", afegia.

Sota aquesta premissa, els seus concerts es tradueixen en una munió artística entre música, xou teatral, vídeo i reflexions filmogràfiques. Tot s'hi val per convertir el seu delit en una nova quimera.

Això és el que es podrà veure avui vespre a l'auditori de Porreres, on presentaran el seu darrer treball discogràfic, Bed & breakfast, un projecte "més rodó", reconeixen. "Hem passat totes les nostres hores lliures dedicades al disc". D'aquest nou treball ençà, "hem encaixat amb el públic i la crítica i aquest esforç segur que hi té a veure i ara floreix", assegurava Ferran Piqué.

L'home gos, Jean-Luc, en Pere i n'Armengol són els vertaders protagonistes de les lletres d'aquest grup un poc "eixelebrat". Es tracta d'unes cançons que no sols parlen de les relacions Bed & breakfast, sinó que "més aviat reivindiquen la soledat: tot són personatges que viuen sols des del punt de vista diferent, però sense dramatitzar-ho", afegeix Alegret.

Amb més de 30.000 descàrregues a internet i 2.348 amics a la xarxa, la formació s'ha consolidat no només sobre els escenaris, sinó també a través d'una plataforma tan potent com és internet. "Sense això ho tens tot per fracassar: no pots defugir-ho, encara que també són necessaris els discos", matisava Piqué. Avui, a les 22 hores, demostraran com es cou això de "l'electro-avant-folk d'autor".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris