lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Muac! La rialla hi està garantida

Miquel Fullana, David Pérez i Antònia Seguí són els protagonistes d'aquesta obra que s'estrena demà al Teatre Escènic de Campos

Quan fa 13 anys Toni Albà va fer escala a Mallorca amb l'espectacle Muac!, Miquel Fullana va quedar-ne captivat. Tant és així que demà estrena la pròpia versió de la peça. Sota la seva direcció, i acompanyat d'Antònia Seguí i David Pérez, divendres Miquel Fullana pujarà a l'escenari del Teatre de Campos amb la darrera estrena, Muac!, de Toni Albà i Grappa Teatre. Amb el management de Mallorca So, la versió mallorquina de l'obra estarà en cartell fins al proper 25 d'abril.

Després de Per amunt i per avall, Fullana s'enfila a l'escenari amb aquesta comèdia que "de ben segur despertarà les rialles del públic", apuntà el director i intèrpret. Per representar aquesta "història entranyable", Fullana ha comptat amb Antònia Seguí. L'actriu es posa a la pell d'una vídua que no deixa de tenir pretendents. "Assumpta és una dona bastant ximplona i despistada però que es fa estimar", apuntà l'actriu. Fullana i Seguí comparteixen protagonisme amb el tercer membre del repartiment: David Pérez, un jove de 12 anys que interpreta el fill d'Assumpta. Pérez, que s'estrena damunt l'escenari, dóna vida a Jordi, un nin que va prometre al seu finat pare que no deixaria que cap home el substituís. "És molt divertit el meu paper, perquè al pobre Oriol (Fullana) n'hi faig passar de tot color perquè no vulgui conquistar la mare", apuntà Pérez nerviós abans de l'estrena però amb ganes "de mostrar al públic tota la feina que he fet i que els espectadors s'ho passin d'allò més be", afegí aquest actor novell.

Jugar a assajar

És el primer pic que David Pérez fa d'actor i també el primer que Fullana dirigeix un jove de 12 anys. Per a ambdós, l'experiència ha estat enriquidora i positiva. "Pensava que seria més dur, però m'ha sorprès la retentiva de Pérez i les seves ganes de pujar a l'escenari", apuntà Fullana. "Jo m'ho he passat molt bé assajant. Per mi ha estat com un joc", afegí el jove.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris