nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 16°
15°

Deu anys de teatre a Alcúdia

Els artistes que inauguraren l'Auditori fa una dècada retornaran el proper juny a l'escena alcudienca amb les seves darreres produccions teatrals dins el cicle Especial Aniversari

50504

L'Auditori d'Alcúdia està d'aniversari.

ARCHIVO

L'Auditori d'Alcúdia està d'aniversari. El proper estiu es compleixen deu anys de la inauguració i l'Ajuntament planeja celebrar-ho amb un programa especial que va ser presentat de manera oficial ahir dins del cicle de la programació de primavera. Els rostres més populars que el 2000 estrenaren les instal·lacions, acompanyant llavors Els Comediants, tornen ara a l'escenari alcudienc a partir del mes de juny amb les seves darrere produccions teatrals. Llum Barrera i Toni Albà seran els autèntics protagonistes del cicle d'humor el dia 12 de juny amb l'espectacle de Produccions Yllana, Glorius, la pitjor cantant del món, interpretat per Llum Barrera, Àngel Ruiz i Alejandra Jiménez. Una setmana després, el 19 de juny, serà el torn d'El Messies Histeria Sagrada. Antepenúltim Capítol, un èxit de Toni Albà i Fermí Fernàndes.

La programació especial X Aniversari auditori d'Alcúdia s'estrena el 5 de juny i ho fa amb un concert d'entrada lliure dedicat al mestre Chopin, en el bicentenari del seu naixement. Es tracta d'un concert per a piano interpretat pel solista Ilan Rogoff i un quintet de corda de l'Orquestra Simfònica de les Balears amb els solistes de la Simfònica de l'Obra Social Sa Nostra i amb la col·laboració de la Fundació Pública de les Balears per a la Música. L'escola municipal de música tancarà el cicle especial aniversari dia 22 de juny.

Altres estrenes

A banda de l'especial aniversari, la programació de primavera reserva altres actuacions de pes. Les Diabéticas Aceleradas tornen a l'Auditori el 9 d'abril amb el seu espectacle Ses matanceres, m'has dita?, i tampoc no n'hi falten altres d'habituals com Cris Juanico, en concert el dissabte 3 d'abril; la Mallorca Nostàlgica de Siurell Big Band el 29 d'abril i l'estrena del musical Contes per Somiar, a càrrec de Blue Extrem Produccions els dies 24 i 25 d'abril, el primer musical adaptat per a sordmuts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris