algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

La nit de Sant Sebastià tindrà menys grups i un sol concert de pagament

Eberhard Grosske fa una aposta per contractar més bandes locals i deixa al marge els concerts comercials

El tinent de batle de Benestar Social i Participació Ciutadana, Eberhard Grosske, ha fet una nova proposta per a la revetla de Sant Sebastià del 2010, en la qual fa una forta aposta pels grups locals i en deixa fora les bandes comercials. El regidor indicà ahir durant la Comissió de Festes les modificacions que afectaran una de les revetles més esperades pels ciutadans de Palma i de tota l'Illa en general, la que té lloc la nit del 19 de gener, preludi de Sant Sebastià.

El que proposa el regidor és que durant aquell vespre tan sols actuïn per les places de Ciutat artistes i grups locals, mentre que un altre dia es dugui a terme un macroconcert de pagament "si hi ha una proposta assequible", encara que, i tanta sort, seria subvencionat. Des de Participació Ciutadana es comentà que "s'ha d'apostar pels grups locals i s'ha de fer una revetla més festiva. Així mateix, s'ha exposat fer un macroconcert subvencionat fora de la revetla, de l'estil del que es fa cada any Felanitx amb molt d'èxit". El portaveu de l'Obra Cultural balear a la Comissió de Festes, Macià Calafat, explicà que la revetla de l'any que ve no diferirà gaire de la d'enguany, però que per qüestions pressupostàries possiblement s'hi contractaran menys grups musicals.

Afegí que totes les entitats adherides a la comissió han acceptat aquesta proposta que encara està "molt poc definida". "A nosaltres ens ha semblat bé que hi hagi més ofertes de grups locals perquè implica promocionar més la nostra música i la nostra cultura", destacà Calafell. A més, digué que la decisió ha vingut marcada, sobretot, per les restriccionades econòmiques que ha patit la revetla per la crisi. Tot aquest seguit d'idees afectaran directament la festa de Ciutat, en la qual i durant molts anys han participat grups locals, però sense oblidar les bandes de renom de fora de Mallorca, que eren, en definitiva, els grans caps de cartell del vespre. En la reunió entre les entitats i Cort també acordaren continuar amb l'aTIÀfoc i l'espectacle audiovisual de l'Ajuntament. En principi, el regidor plantejà la possibilitat que el grup de teatre Iguana hi coordinàs l'espectacle piromusical.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris