algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Petra s'obre a l'espectacle

El teatre municipal Es Quarter de Petra ha presentat la seva programació prevista entre els mesos de setembre i gener, de la qual s'ha de destacar La guerra dels fràgils, a càrrec de Teatre Arqueja i dirigida per Toni Albà, prevista per al 19 de setembre. La representació es basa en les experiències de reporters que cobreixen conflictes armats.

Dins els actes prevists en el mes de desembre també hi destaca l'Homenatge als 50 anys la Nova Cançó, que inclou la participació de Marc Parrot i Ramon Simó, i on es du a terme un repàs al repertori d'aquest moviment musical que persisteix en la memòria col·lectiva i de referència en els darrers anys del franquisme, amb cançons com L'estaca, de Lluís Llach, i Què volen aquesta glent?, de Maria del Mar Bonet.

A l'octubre, la companyia La Impaciència hi representarà In-consciència, en la qual un home i la seva consciència, que té forma d'humà italià, han de conviure plegats després d'haver sofert una desgràcia familiar.

El jazz també hi cabrà amb el concert Mozart en Jazz, a càrrec de Manel Camp al piano i Llibert Fortuny al saxòfon, en què es passarà revista a l'obra de Mozart transportant-la al terreny jazzístic.

Música

A la programació també hi ha lloc per a la música, ja que s'hi inclou la lliçó inaugural de l'Escola Municipal de Música de Petra per a l'octubre, el concert de Santa Cecília per la Unió Musical Petra i l'aniversari de la Unió Musical Petra.

A més, al novembre s'hi farà la tragicomèdia contemporània Lina, un espectacle en què el leimotiv de la proposta és el conflicte generacional entre pares i fills.

Amb tot això, el batle, Joan Font, i el programador, Josep Riera, presentaren aquesta programació de tardor i hivern que qualificaren d'alt nivell i que "no té res a envejar a la resta dels teatres de Mallorca".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris