cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

L'home que les encanta totes

Miguel Bosé reuní ahir més de 7.000 persones a Palma. Un públic granadet demostrà que això de les fans no és cosa només d'adolescents

Si a algú li feia ganes ahir horabaixa de fer un cafè a la cafeteria Arrels de Campos... mala cosa. Magdalena ho tenia clar. A les tres tancà la paradeta i cap a Palma hi falta gent. Que és Miguel Bosé, Miguel Bose! "Tot ell, així com balla, com canta, com es mou... cert és que ha posat una mica de panxeta! però fins i tot la panxeta li cau bé". Eren els comentaris que feien aquest grup de senyores (perquè aquí ja no parlam d'adolescents com sí que ho podríem fer tractant-se d'El Canto del Loco, de Melendi o d'Amaral) que, com Magdalena, ahir eren a primera fila en el concert que Miguel Bosé oferí a Palma dins la gira Papito.

Si bé és vera que fa un any Miguel Bosé omplí fins a la bandera el coliseu balear amb 10.000 persones, d'ahir no es podia dir el mateix. Però 7.500 tampoc està malament. (L'organització del concert xifrà la venda d'entrades en 6.200, la resta eren invitacions, així que no era estrany veure entre el públic alguns famosos com la batlessa de Palma, Aina Calvo, i la consellera de Cultura, Bàrbara Galmés, entre d'altres).

Independentment de les xifres, una cosa també és vera, i és que aquest home, a 53 anys, és capaç d'encantar-les a totes (i fins i tot també a alguns). No importa que siguin joves o grans, d'esquerres o de dretes, rics o pobres, basta una mirada o un moviment sensual de Papito perquè tot el públic caigui retut als seus peus. "És que amb els anys millora, aquest home", comentava un altre grup d'amigues vingudes de Sineu i que coincidien també amb el tema "de la panxeta" com un dels punts febles del gentlemen. I quina mania amb la panxeta! Serà veritat? Idò una mica sí, però és igual, que aquest no és l'objectiu de la crònica.

Bosé aparegué devers les nou i mitja del vespre. Primer el sentírem amb aquell "Sin misterio..." que anunciava un dels hits més emblemàtics de l'artista. Després aparegué ell. Vestit de negre, roba ampla i jaqueta llarga. Amante Bandido fou el primer tema de la nit. Un bon començament que fou seguit de cançons com Sereno, Nena i Mambú en un recorregut de trenta anys que l'artista s'encarregà d'agrair als fans. "Som aquí per celebrar una cosa que hem construït junts. Gràcies per la vostra fidelitat al llarg d'aquests 30 anys", digué Bosé després d'un "Bona nit, Palma" en català. El recorregut durà devers dues hores i no decebé cap de les seves admiradores, tot i que el concert era bastant calcat al d'ara fa un any. "És guapíssim, a mi m'encanta. Per a ell no passen els anys, en som una fan boja...", digué Mercedes, que anà a veure l'actuació acompanyada de la seva filla, que veia Bosé per primer pic. "L'altre concert ja va ser bo. Aquest, amb Bimba Bosé, serà molt millor", augurava Conxi també des de la primera fila de la grada.

I ja que n'ha sortit el nom, parlem un moment de Bimba Bosé, perquè si generalment el grup teloner és aquell que ningú no escolta i que tothom desitja que acabi i que arribi ja el de veres, Bimba Bosé aconseguí canviar-ne la tònica. La neboda de Bosé, amb The Cabriolets, deixà tothom amb els ulls ben oberts. Començà l'actuació encorbatada a l'estil garçon, i a poc a poc, amb cada cançó, s'anà despullant. Primer la corbata, la jaqueta... fins a quedar en bragues i sostens, que també volaren... encara que aleshores el públic començà a veure el truc! A davall hi duia un body de color de carn! "Quina estafa!", degué pensar més d'un.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisco, fa mes de 11 anys
Vaja peça. Un nou sociata progre que em fa pena. Sempre ha viscut de la seva imatge més que de la seva feina.
Valoració:15menosmas
Per Nin, fa mes de 11 anys
Bosé, el que va de progre i té unes lletres que fan pena que la seva escassa substància. El gai que no vol sortir de l'armari ha d'encantar quarentones i cinquentones? Quanta grisor!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris