cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
19°

Pablo Milanés du el seu Regalo a la Misericòrdia dins el festival Mallorcamón

Pablo Milanés torna a Mallorca amb una nova proposta musical. El pati de la Misericòrida acollirà avui a partir de les 21 hores el festival Mallorcamón, que enguany tindrà com a protagonistes els sons del Carib del cantautor cubà.

Milanés és de gira europea amb el nou projecte musical Regalo, una proposta en la qual continua amb l'estil característic de les seves lletres carregades de sentiment i, en alguns casos, de denúncia social. Han passat devers quaranta anys d'ençà que Milanés s'iniciàs amb el món de la música i cantàs a la seva Yolanda. Avui, aquell sentiment d'estimació s'entremescla amb les lletres actuals d'enyorança. A les espatlles porta trenta-nou discs que han fet la volta a mig món. En el darrer treball, publicat l'any passat, canta als sonmis, però també a la llibertat, una meta per la qual sempre ha lluitat.

Abans de l'actuació del cubà, Tiu escalfarà els motors de prop de vuit centes persones que ja han adquirit les entrades per al Mallorcamón. Tiu, amb el seu producte "gastronomico-musical", ha aparegut al mapa del so de l'Illa com una proposta fresca i carregada d'imaginació.

Dos vessants musicals ben dispars però que reduiran les seves diferències en aquest concert que té per objectiu sensibilitzar la població sobre la importància de la convivència entre diferents cultures, promoure una actitud favorable cap a les cultures existents a Mallorca entre els autòctons i fomentar en els col·lectius de nouvinguts una actitud favorable cap a la llengua pròpia de Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris