lluvia ligera
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

L'homicidi pren força en la mort de Jackson

Unes imatges innèdites mostren l'incident que el 1984 marcà el camí del declivi del Rei del Pop

A mesura que passen els dies cobra més protagonisme l'opció que Michael Jackson no morís per causes naturals, sinó que la seva sobtada mort fos un homicidi. Segons el Departament de policia de Los Angeles, el principal sospitós, Conrad Murray, el seu psicòleg personal, podria haver-li subministrat anestèsia (Propofol), essent aquesta la possible causa de la mort.

S'ha parlat molt sobre les possibles causes de la sobtada mort del Rei del Pop. Quan al principi s'havia descartat la implicació en un possible crim del seu psicòleg personal, Conrad Murray -amb testificació judicial inclosa- ara el seu nom torna a sortir a la llum relacionat amb el possible assassinat del cantant.

Segons el web 'TMZ', «fonts oficials afirmen que actualment 'hi ha moltes proves consistents' que relacionen el doctor Murray amb la persona que va administrar un medicament letal a Jackson. Hi ha diversos articles trobats a casa de Jackson que ho evidencien, inclòs el Propofol, un suport intravenós i un tanc d'oxigen».

El Propofol és un sedant molt fort que acostuma a utilitzar-se per dormir els pacients abans d'intervenir-los quirúrgicament, tot i que diversos mitjans han publicat que Michael l'utilitzava amb regularitat contra els seus problemes d'insomni.

Mentre la investigació per la mort el cantant seguia el seu curs, dimarts passat el doctor Klein, dermatòleg de capçalera de Michael, va ser contactat per a una citació en el Departament de policia de Los Angeles. «Hem organitzat una citació en el despatx del senyor Klein per obtenir arxius mèdics, és tot el que puc dir», declarava el jutge d'instrucció del cas, Harvey Craig.

Aquests no són els únics metges investigats en el cas de la mort del Rei del Pop. El fiscal general de Califòrnia, Jerry Brown, ha confirmat que s'estan investigant «desenes» de noms de possibles metges implicats en el cas. També ha afegit que possiblement molts d'aquests noms fossin pseudònims utilitzats pels mateixos metges per no aixecar sospites.

Els resultats d'aquestes investigacions serviran d'ajuda per demostrar que «van existir medicaments en grans quantitats i que combinats dintre seu poden arribar a ser letals». Aquests resultats, units als de l'autòpsia del cantant podran, finalment, determinar la verdadera causa de la mort de Michael Jackson.

En les últimes hores, han aparegut imatges innèdites que mostren el principi del declivi del cantant. Es tracta de la gravació d'un anunci publicitari l'any 1984, i segons la publicació l'incident en què s'observa com Michael Jackson es crema part dels cabells seria l'origen a la seva addicció als calmants i als somnífers. Les cremades assoliren distintes parts del cap, arribant a la consideració de segon grau.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris