cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
18°

La policia considera l'assassinat com a possible causa de la mort de Michael Jackson

A falta dels resultats sobre tòxics de l'autopsia, els agents consideren dues hipòtesis: l'homicidi o la sobredosi

La policia de Los Angeles ha informat avui que considera l'homicidi com a possible causa de la mort de Michael Jackson encara que espera els resultats toxicològics de l'autòpsia del "rei del pop" per sortir de dubtes.

Després de quinze dies d'investigació, els agents manegen principalment dues hipòtesis per explicar la sobtada mort de Jackson el passat 25 de juny: l'assassinat o sobredosi, segons ha assegurat el cap de policia William Bratton a la cadena CNN.

"Encara estam esperant que l'oficina del forense corrobori la causa de la mort. Això dependrà molt dels informes toxicològics. Sobre aquesta base ens farem una idea sobre el que estam tractant: homicidi o sobredosi accidental", ha assegurat el cap de policia William Bratton en declaracions a l'esmentada cadena americana.

La família de l'artista assumeix que les indagacions dels detectius podrien derivar en l'obertura d'un procés criminal.

"No puc creure el que li ha passat a Michael. Crec que hi va haver un delicte, ho crec, sí," ha dit avui el pare del "rei del pop", Joseph Jackson, en declaracions a la cadena ABC.

Segons ha transcendit a la premsa, la policia de Los Angeles va enviar citacions als doctors que van tractar a Jackson durant la seva vida per reconstruir el seu historial mèdic, determinant per conèixer l'estat de la salut de l'artista. Els investigadors van requerir tots els informes, inclosos els radiològics i psiquiàtrics.

Després de la mort de Jackson, els agents van confiscar nombrosos fàrmacs al domicili del cantant a Los Angeles, alguns serien forts calmants.

En aquestes dues setmanes s'ha conegut que Jackson utilitzava pseudònims per sol·licitar receptes per aconseguir potents medicaments.

S'espera que els resultats toxicològics de l'autòpsia sol·licitada per les autoritats es coneguin en les pròximes dues o tres setmanes, si bé l'equip de forenses contractats per la família podrien preparar una segona anàlisi que veuria la llum en menys temps.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris