algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Com alliberar el teu mòbil per IMEI?

En cas de voler utilitzar altres serveis telefònics al teu mòbil o que el mateix s'hagi bloquejat per accident i no recordis com desbloquejar-lo, alliberar-lo per IMEI pot ser la teva millor solució. Cada dispositiu i servei telefònic permet realitzar aquest procés seguint passos diferents. A continuació, mostrarem com fer-ho amb les marques més comunes de mercat.

Alliberar el teu mòbil Huawei per IMEI en pocs passos

Per alliberar el teu mòbil Huawei per IMEI disposes de diversos processos senzills de seguir i molt ràpids. Amb un dels mètodes hauràs de restablir el mòbil, per això hauràs d'apagar i pressionar la tecla d'encendre i la de volum alt, durant uns 15 segons, fins que aparegui un menú amb diverses opcions.

Tria l'opció d'esborrar dades i després restablir de fàbrica, per a això pots desplaçar-te amb les tecles de volum per confirmar-la; després has de prémer la tecla d'encendre. Un cop en marxa novament, has d'escollir l'opció de reiniciar sistema i llest, tindràs alliberat el dispositiu.

Una altra forma de fer-ho amb aquesta companyia és per mitjà d'un codi que et proporcionen de forma gratuïta. Només hauràs de contactar amb l'empresa per sol·licitar el codi, un cop el tinguis, hauràs d'inserir un altre xip al mòbil, col·locar el codi i acceptar quan et preguntin si desitges alliberar l'equip.

Dos mètodes molt efectius per Motorola

En canvi, si vols alliberar l'IMEI d'un Motorola, tindràs l'oportunitat de fer-ho amb un dels mètodes anteriorment esmentats. Per a això has de contactar amb la companyia per algun dels canals de servei al client que ofereixen, ja sigui a través del seu lloc web o número de telèfon.

Quan ho facis, hauràs de verificar que ets l'amo del dispositiu, i és possible que et demanin la factura del mòbil. Quan confirmin la teva identitat, et lliuraran un codi que hauràs d'ingressar quan insereixis la SIM Card de la nova companyia telefònica.

Una altra forma de fer-ho és amb els serveis de llocs web especialitzats en aquests processos. Has de buscar a internet aquestes plataformes, col·locar la informació que et demanin, en general l'IMEI del teu mòbil, i després realitzaran l'alliberament des d'internet.

Cada un d'aquests codis són totalment gratuïts, d'aquesta manera podràs aprofitar tots els beneficis d'un mòbil alliberat sense haver de pagar res.

Opcions disponibles per a alliberar el teu mòbil Samsung

D'altra banda, si vols alliberar un mòbil Samsung per IMEI, tindràs l'oportunitat de fer-ho contactant amb l'operadora o amb programes especialitzats en internet. L'opció de l'operadora és similar a les anteriorment esmentades.

Si vols intentar l'opció amb les aplicacions, a internet trobaràs nombrosos programes que t'ajudaran amb el codi, sent possible esborrar-lo i crear-lo de nou.

Només has d'estar segur que l'IMEI col·locat sigui legal perquè no tinguis problemes de connexió a la xarxa. També pots fer servir els serveis de companyies especialitzades en aquest procés o portar-lo a un servei tècnic, on un professional ho desbloquejarà.

Aquesta última opció és molt bona si no confies en els altres mètodes, d'aquesta manera, podràs alliberar el teu dispositiu.

Desbloqueja el teu mòbil Apple

També és possible alliberar el teu iPhone de manera senzilla, ràpida i segura, sense que hagis de ser un expert en tecnologia.

Primer hauràs de contactar amb el proveïdor en el qual vas comprar el mòbil, d'aquesta manera podràs obrir la banda del dispositiu utilitzant l'IMEI. No obstant això, hauràs de complir amb el termini de permanència establert per la companyia telefònica.

Un cop fet això, podràs realitzar aquesta sol·licitud, per així alliberar el teu mòbil. En aquests casos es recomana fer una còpia de seguretat, ja que hauràs d'esborrar tota la informació del dispositiu.

Després que confirmin el desbloqueig d'IMEI, hauràs d'inserir el xip de la nova operadora per finalitzar el procés.

Després hauràs de configurar el mòbil amb les dades de la nova operadora i amb la còpia de seguretat creada, perquè així puguis gaudir d'un dispositiu alliberat. Per mitjà de l'IMEI tindràs l'oportunitat d'alliberar el teu mòbil, sense importar a quina companyia pertany.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris