algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Educació, seguretat i oci: pilars per al benestar dels nostres petits

La infància és el moment més determinant en la vida de tota persona. Durant els primers anys de vida es desenvolupen tota classe d'aprenentatge i s'estableix el futur de l'individu; raó de pes per la que la principal funció dels pares i mares és el de vetllar pel benestar del seu petit. L'educació, la seva seguretat i l'entreteniment de què gaudeixen són els tres pilars que garantiran un creixement en un nucli familiar òptim, establint així la felicitat en la quotidianitat.

Productes essencials per als nadons

Botigues artesanals a la web

El comerç electrònic ens ha obert les portes a un ampli ventall de possibilitats amb les quals, no tan sols sortir de casa, adquirir tot allò per a la comoditat el petit. Exemple d'això és TititNins, una de les Tendes bebe Palma de Mallorca més populars, característica per l'artesania.

Aquesta plataforma disposa d'un ampli catàleg en el qual destaca la personalització tèxtil de carrets de nadons, així com els seus conseqüents complements, i la d'habitacions de nens i nenes. Un servei essencial per garantir el confort en el seu dia a dia.

Així doncs, tan sols hem de navegar breument pel seu portal per comprar aquells productes que més necessitem. Un mercat supeditat a l'eficiència, rebent cada element en el domicili després d'un simple clic.

Les millors mantes, protegeix al teu nadó

Els primers mesos, o fins i tot anys, del nostre fill són els més delicats. Estan exposats a tota classe de malalties davant les quals hem d'estar previnguts; raó de pes per la qual les mantes en forma de ganxet són un bé essencial que es troba a primera línia de mercat.

Les mantes de ganxet estan compostes pel millor material que, en les estacions de l'any més fresques, evitaran que el petit pateixi les conseqüències del fred. Es tracta d'un element bàsic quan estem preparant l'arribada del nadó i que, igual que en el cas anterior, està present en les millors botigues en línia.

De la mateixa manera, cal esmentar que no només el ganxet és la nostra única opció. Les mantes en forma de capoll són també una alternativa d'allò més satisfactòria: ideal per protegir el nen de forma plena i que presenten l'estètica més bella per entendrir a les hores de son del nounat.

Oci infantil, arriben les vacances

Després de la complexitat experimentada en els últims mesos, conseqüència directa del coronavirus, per fi ha arribat el moment de gaudir d'unes merescudes vacances. Moltes famílies han decidit viatjar aquest estiu a Mallorca, una illa de somni repleta d'activitats d'oci per als nens.


Els zoos Natura Parc o Palma Aquàrium, la reserva Puig de Galatxo, les meravelles naturals de les coves del Hams i del Drach o l'històric tren centenari són algunes de les experiències més sol·licitades cada any i, si encara no has planejat la ruta a Mallorca, posar l'ull en aquestes alternatives serà un encert.

Qui no recorda amb nostàlgia les vacances que passàvem amb els nostres pares? Ara és el nostre torn i hem de generar aquests records que mai s'esborraran de la seva memòria; potenciant així la felicitat en el moment de l'any més esperat per qualsevol nin.

L'educació emocional, pilar a futur

No podem parlar de factors crucials en la infància sense fer esment al marc educatiu. En aquest sentit, figures com Marta Isabel Díaz han demostrat el seu clar interès a millorar aquells problemes propis de sistema formatiu tradicional; millorant així el futur que tenen al davant.

Més enllà de les matemàtiques, la llengua o l'anglès, l'educació emocional és un fonament imprescindible en el desenvolupament cognitiu de qualsevol nin. Saber gestionar les emocions i enfrontar les situacions més complexes es pot i ha d'ensenyar; motiu pel qual el coaching és de vital importància.

Per sort, aquesta realitat ha anat cobrant presència a les escoles més avançades. Professionals com la prèviament esmentada són, en conseqüència, el motor que promou la salut mental dels petits i els guia cap a un creixement personal que no pot faltar en l'equació educativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris