algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Les enxampades més top practicant sexe durant el confinament

Sembla que el període de confinament s'està fent massa llarg en què a matèria sexual es refereix, i en els últims dies han saltat a la palestra informativa les enxampades més sonores.

El diari El Caso recollia el que ha passat a una parella que practicava sexe en un balcó de Barcelona, ​​parella que no solament va ser enxampada, sinó també gravada. És de suposar que es van cansar de fer pa i van decidir canviar d'activitat lúdica.

Al costat d'aquest tipus de notícies, destaca també l'augment de consum de joguines eròtiques en línia. L'empresa líder en complements sexuals, Sexplace, ha reportat un increment de les vendes que les multipliquen per 10 respecte als mesos anteriors. Sembla clar que la necessitat d'experimentar noves sensacions ens porta del llit a la balconada i del missioner a mons més creatius.

Sexe al balcó durant el confinament

Sembla que la parella barcelonina en qüestió va anteposar els seus desitjos a la possibilitat de ser enxampats, com així va ocórrer quan un veí els va gravar en vídeo des d'uns balcons més enllà.

Però no van ser els únics. Els dots detectivesques veïnals van captar també activitat sexual en un terrat de la capital francesa. D'altra banda, un grup d'ocupants d'un terrat català van ser desallotjats per les forces de seguretat mentre prenien el sol ... nus.

Particularment agraïts vam quedar en escriure aquestes línies a la parella que va ser enxampada per un vigilant de seguretat de metro de la capital comtal, practicant sexe en un fotomaton. Així ho explicava el Mundo Deportivo, deixant-nos admirats davant la flexibilitat dels autors, perquè el del petit espai triat té el seu mèrit.

Necessitat de novetat sexual en temps de rutina

Més enllà del que humorístic de la situació, i sense restar importància al fet que saltar-se el confinament d'aquestes o altres maneres posa en seriós risc sanitari a tota la població, el que sembla evident, a la llum de les opinions dels psicòlegs, és la nostra necessitat de donar curs a la nostra vida sexual i de dur a terme activitats noves que ens estimulin durant aquest període d'avorriment.

Com comentàvem anteriorment, la venda de joguines sexuals s'ha disparat i l'explicació sembla lògica. Tant en parella com tot sol durant la masturbació, ens trobem en una època en què disposem de més temps de l'habitual per dedicar a les activitats sexuals el que, sumat a una disminució d'estrès laboral, ens permet recrear-nos més en aquest aspecte de les nostres vides. Els productes més top estan resultant ser els masturbadors masculins i els succionadors de clítoris.

En definitiva, la capacitat d'adaptació de l'ésser humà demostra una vegada més que la imaginació i el desig d'experiències formen part del nostre repertori primitiu més bàsic. Potser l'afany d'exhibicionisme o el trencament de les regles formin també part del joc, de la mateixa manera que ho fa l'ús de complements sexuals nous o l'exploració dels nostres propis cossos més enllà del que fins ara havia estat convencional per a cada un.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa dervers d'un any

L'ofici més antic del món, es va crear en base a les necessitats i inquietuds inherents a l'amor. I dura, dura, dura,...
Diuen que una parella coincideixen en un bar sense que es coneixin de res, es miren, ell li pregunta com es diu, Penelope, doncs jo Pepito, ... vols que anem al llit? Ufff, ja em pensava que no m'ho diries.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris